2777
2789
عنوان

کتاب خون ها

74 بازدید | 11 پست

برای دختر9ساله کتاب چی پیشنهادبدین. فقط داستان نباشه که 300وخورده ای داره. 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

من کتاب خاطرات فرح رو نخوندم ولی یکی از آشناهامون میگفت توش آداب خیلی کاراها رو گفته چه جوری نشستن و.‌‌‌...

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایره المعارف های نوجوانان و کودکان

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
من کتاب خاطرات فرح رو نخوندم ولی یکی از آشناهامون میگفت توش آداب خیلی کاراها رو گفته چه جوری نشستن و ...

مناسب سن دخترم هس؟ 

داستان هایی مثل کلیله و دمنه یا شازده کوچولو اینا که خوبن اینا هم نباشه؟

من یه کتاب هم خوندم البته‌رده نوجوانان بود ولی از بیکاری دم‌دستم بود خوندم تارتنک شارلوت یعنی عالی بودا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مناسب سن دخترم هس؟ 

میگفتن کتاب سیاسی نیس خیلی آموزنده هست خودمم خیلی دلم میخواد بخونمش ولی هنوز وقت نکردم باید جالب باشه

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

همین طور کتاب داستان های خوب برای دختران بلند پرواز 

که معرفی زنان موفق دنیا در همه زمینه هاست

البته به زبان ساده و با تصویرگری های خیلی خوب

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
داستان هایی مثل کلیله و دمنه یا شازده کوچولو اینا که خوبن اینا هم نباشه؟ من یه کتاب هم خوندم البته‌ ...

شازده  کوچولورو7سالگی خونده. 

مناسب سن دخترم هس؟ 

به هیچ وجه

میگفتن کتاب سیاسی نیس خیلی آموزنده هست خودمم خیلی دلم میخواد بخونمش ولی هنوز وقت نکردم باید جالب باش ...

سپاس