2777
2789
توی وضعیت کرونا درسته که باردار بشیم؟به نظرم وایسیم تا حداقل واکسنش بیاد

من سنم داره میره بالا 😭😭😭😭

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤
مشکل ژنتیکی داشت 🙈🙈🙈 میدونم ولی خوب سنمم داره میره بالا 

متاسفم عزیزم... منم مشکل سنمم دارم...ولی خب بارداری هم الان ریسکه

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من من

البته من هنوز دندون پزشکی نرفتم. اضافه وزنم دارم از مرداد شروع کردم قرص و ورزش و اینا و میخواستم از مهر اقدام کنم اما دکتر گفت تنبلی داری و معلوم نیس کی تخمک داشته باشی ممکنه یک ماه در میون باشه برا همین گفتم کاش از شهریور شروع کنم شاید شهریور تخمک داشته باشم و مهر نه همزمان هم ورزش و رژیم داشته باشم اما بازم هنوز دو دلم 😢

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

بله بله خیلی کار خوبی میکنین عجله هم کنین که دیر میشه این دنیا با این شرایط قشنگی که داره و مخصوصا هم کشور ما با این همه امکانات و شرایط عالیییییی که منتظر اومدن بچه های جدیده تا بیان و از این شرایط نهایت لذت و ببرن و زندگی خوب و خوشی داشته باشن..... 

فقط بجنبین که  خیلی دیره.....

خدا از دهنت بشنوه عزیزممممممم کلی ذوق کردم خوندم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️خدا خودش حافظ نی نیت باشه 

مرسی عزیزم انشاالله یه نی نی سالم تپل مپل خوجل بیاد تو دلت 😄😄😄😄

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

متاسفم عزیزم... منم مشکل سنمم دارم...ولی خب بارداری هم الان ریسکه

ای خدا این کرونا دیگه چی بود آخه 

من من البته من هنوز دندون پزشکی نرفتم. اضافه وزنم دارم از مرداد شروع کردم قرص و ورزش و اینا و میخوا ...

من که حتی یه روزشم نمیخوام از دست بدم 

بله بله خیلی کار خوبی میکنین عجله هم کنین که دیر میشه این دنیا با این شرایط قشنگی که داره و مخصوصا ه ...

میدونم عزیزم شرایط خیلی سخته و هممون تو فشاریم اما  ما فقط یکی از این خوشگلارو میخوایم فقط یکی ....😔😔😔😔

آی گفتی...ولی چاره چیه نمیشه که تا آخر عمر بدون بچه موند

الان کسایی که میخوان اقدام کنن شرایط اولیه نگهداری از یه بچه رو دارن  فکر میکنم 

آی گفتی...ولی چاره چیه نمیشه که تا آخر عمر بدون بچه موند

آخه چرا نمیشه بدون بچه زندگی کرد ؟ حالا یه نفر دیگه رو درست نکنیم که بیاد این زندگی و رنجا و سختیاشو طی کنه و آخرشم بره نمیشه ؟؟؟؟ خیلیارو میشناسم خودشون  از سختیای زندگی و فشارایی که تحمل میکنن عاصی شدن بعد اصرار اصرار که حتما بچه داشته باشن... آخه یه ذره فکر هم خوب چیزیه 

چطور. میترسین دندون پزشکی برین ولی میخواین باردار شین خودتونو بندازین وسط گرفتاری و دکتر و سونو و آز ...

من همه آزمایشها و چکاپها رو انجام دادم ولی چون تو دندونپزشکی ابتلا به کرونا خیلی بالاست میترسم

کرونا  

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو