2777
2789

اقا ابوالفضل باب الحوائجه 💚الان تو ي تاپيك كه مال چند سال پيش بود خوندم داستانايي از حاجن روايي و كرامت حضرت عباس💚

اگر اعتقاد داريد بيايد چهل روز ب اقا متوسل بشيم براي حاجت💚

كارير قديمي بوده ام😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی متوسل شدم خیلی ولی حتی یکبارم بهم نگاه نکرد دلم میخواد تو ختم شرکت کنم ولی آخه با چه امید و ...

عزيز دلم مگه ميشه نگاه نكنه اون تاپيك قديميه رو خوندي؟

تا چهل روز بايد دعا كنيم و ترك معصيت

ان شالله جواب ميده😉💚

كارير قديمي بوده ام😜
چیکار کنیم  چه دعایی هست

چهل نفر بشيم

انشالله تا شب اول محرم

هرروز يك ياسين هديه به حضرت ابولفضل و ١٣٣ مرتبه يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين💚💚💚

كارير قديمي بوده ام😜
عزيز دلم مگه ميشه نگاه نكنه اون تاپيك قديميه رو خوندي؟ تا چهل روز بايد دعا كنيم و ترك معصيت ان شال ...

بفرما برای اجابت سخت ترین کار رو میذارن جلوی آدم ترک گناه آخه ترک گناه خیلی سخته بخدا همین غیبت من یه دو روز سعی کردم ترکش کنم باورت نمیشه افسردگی گرفته بودم همه متوجه حالاتم شده بودن میگفتن چته به عالمه عقده می‌کنی ازین و اون میخوای خودتو خالی کنی در موردشون بگی ولی نمیتونی بخدا من اگه ادامه میدادم مطمعن بودم غمباد می‌گرفتم  

زندگی زیبا دوستت دارم ...
چهل نفر بشيم انشالله تا شب اول محرم هرروز يك ياسين هديه به حضرت ابولفضل و ١٣٣ مرتبه يا كاشف الكرب ...

از کی شروع میشه 

شرول شد صدام بزن مرسی

فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت 

بفرما برای اجابت سخت ترین کار رو میذارن جلوی آدم ترک گناه آخه ترک گناه خیلی سخته بخدا همین غیبت من ی ...

ي چيزي بگم جدا از ترك گناه و اين حرفا

بايد يقين داشته باشي ميده

ي ذره شك كني دعا اجابت نميشه

عربا ي جوري با يقين ميان تو حرم حضرت عباس حاجت ميخوان بايد ببيني

يكيشون بچش مريض لاعلاج بود ب زبون خودش گف من نميدونم بايد بچمو شفا بدي بچه رو گذاشت تو صحن رفت..

چند روز بعد اومد بچه شفا گرفته بود

كارير قديمي بوده ام😜