2777
2789
عنوان

کنکوریا و بازیگرای عزیز :) حتما به تاپیک سر بزنین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 67 پست
بیا من صحبت میکنم نری  ی کرم نرم کننده رو بگیر توش زرد چوبه بریز یکم بزن ب صورتت ک حالت زردی ب ...

نمیری😂

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
ووواااییییی    با تجربه ای ها

اره ماهی ی بار با رانندمون برمیگشتم خونه پسره هم کلا در جریان بود 

از بچگی همین بودما وقتیم بچه بودم راننده میرفت ایفون خونه رو میزد ک خانوم حال دخترون بد شد برگردوندمش انصافا راننده ها پایه بودن چون همشون حدودا ۱۹ تا ۲۵ ساله بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین منی بخدا

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
تجربی

سال اولی؟

پسردایی من میگف پنجره اتاقی که مابراکنکپربودیمو پشتش داشتن کارمیکردن هی سروصدابود نتونستم خوب بزنم ...

پدر مادر منو نشناختی.وقتایی که تب داشتم به زور میفرستادنم مدرسه.وقتایی هم که امتحان داشتم هیچ بهونه ای رو قبول نمیکردن

به سلامتی دوستای بی معرفت     که اگه نبودن نمیشد قدر دوستای بامعرفت رو دونست

اسی از من میشنوی چیزی نخور حالت بد شه چون اذیت میشی تو اگ ب خودت هم تلقین کنی ممکنه دل درد بگیری پس فقط ظاهر و حفظ کن و از الان بگو خیلی اماده هستی و میدونی ک کنکور بدی حتما دانشگاه خوب قبولی و روز کنکور هم بعد این برنامه خودت و ناراحت نشون بده و تا دو روز افسرده باش ک تو  خیلی تلاش کردی حقت نبود

بیا من صحبت میکنم نری  ی کرم نرم کننده رو بگیر توش زرد چوبه بریز یکم بزن ب صورتت ک حالت زردی ب ...

😂😂😂

به سلامتی دوستای بی معرفت     که اگه نبودن نمیشد قدر دوستای بامعرفت رو دونست
یه روشی یا یه چیزی که سرجلسه حالم یکم بد بشه.فشارخونم بیفته.چیزی هست؟

ن خودتو خسته نکن 

برو سرجلسه خوردکی ببر فقط بخور ۴ساعت و خوابت نبره

الانشم اماده سازی کن بگو نخوندم تمام 

تو منو بگو چهغلطی کنم هیی🕳