سلام خدمت همه.یه سوال داشتم چی بخورم که سر جلسه کنکور حالم بدشه؟خانوادم درک نمیکنن و من واقعا برای امسال آماده نیستم.میخوام یا با خودمو به بیماری زدن و غش کردن از نگاه های بعد کنکور در برم.ممنون میشم کمکم کنید
به سلامتی دوستای بی معرفت که اگه نبودن نمیشد قدر دوستای بامعرفت رو دونست
بیا من صحبت میکنم نری ی کرم نرم کننده رو بگیر توش زرد چوبه بریز یکم بزن ب صورتت ک حالت زردی ب ...
نمیری😂
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
اره ماهی ی بار با رانندمون برمیگشتم خونه پسره هم کلا در جریان بود
از بچگی همین بودما وقتیم بچه بودم راننده میرفت ایفون خونه رو میزد ک خانوم حال دخترون بد شد برگردوندمش انصافا راننده ها پایه بودن چون همشون حدودا ۱۹ تا ۲۵ ساله بودن
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
اسی از من میشنوی چیزی نخور حالت بد شه چون اذیت میشی تو اگ ب خودت هم تلقین کنی ممکنه دل درد بگیری پس فقط ظاهر و حفظ کن و از الان بگو خیلی اماده هستی و میدونی ک کنکور بدی حتما دانشگاه خوب قبولی و روز کنکور هم بعد این برنامه خودت و ناراحت نشون بده و تا دو روز افسرده باش ک تو خیلی تلاش کردی حقت نبود