2777
2789
عنوان

کیا طبیعی زایمان کردن😨

370 بازدید | 22 پست

سلام سلام.من سارام بیست سالمه دوستان.یه گل پسر تو راهی دارم که تاریخ زایمانمو زدن پنج شریور ینی چن روز دیگه😨میخوام بدونم مامانایی ک طبیعی زایمان کردن علائم زایمانشون چی بود؟؟چجوری فهمیدن بچه داره بدنیا میاد؟

و اینکه فرزند اول اذیت میکنه؟ خیلی میترسم😫

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

۲۰روز پیش سز کردم انشالا راحت زایمان کنیی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی بسلامتی ان شاءالله زایمان بدون دردی داشته باشی

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

الهی که یه پسر'   سالم  و پر روزی و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله .

برا منم دعا کن  مخصوووص. ۴ روز انتقال جنین انجام شده دعا کنید مثبت بشم و عاقبت به خیر 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
مرسی عزیزم انشالله خدا بچه ی گلتو حفظ کنه❤

ممنون😘

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
الهی که یه پسر'   سالم  و پر روزی و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله . برا منم دعا کن  ...

انشاالله که یه فسقلیه کوچولو میاد تو شکمت😍

تکون تکون میخوره غش میکنی براش.از خدا میخوام به ارزوت برسی عزیزدلم

خیلی ببخشید اسهال و انقباض شکم هی سفت میشد.رفتم معاینه شدم دوسانت باز بود.16روز زودتر زایمان کردم

پسر بود تو دلیت؟

انشاالله که یه فسقلیه کوچولو میاد تو شکمت😍 تکون تکون میخوره غش میکنی براش.از خدا میخوام به ارزوت ب ...

آی که حرفشم  چه قشنگه  😭😭😭😭ان شاءالله  نفستون  خیره. ممنون از دعای خیرت  

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

من که تجربه ندارم، منم نی نیم پسره آخر آذر دنیا میاد.

هیچی دیگه باید صبر کنی دردات شروع بشه، فاصله دردات که کم شد بری بیمارستان انشالله. میگن فقط همون یک ساعت آخر دردش شدیده. انشالله که زایمان  راحتی داشته باشی عزیزم. پیاده روی و دوش یادت نره. 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤