2777
2789
عنوان

بخت بسته

341 بازدید | 23 پست

سلام کسی هست  که بختش بسته بوده باشه بعد با دعای بخت گشا بختش باز شده باشه ؟؟ واقعا ممکنه تاثیر داشته باشه با کلا الکیه؟؟  دعای بخت گشا چطوریه کلا ... یا بوده اینجوری  کسی ازدواج کنه بعد زندگیش بد بشه ؟؟

گلم آره ولی تا وقتی خدا نخواد نمیشه

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختم قران یا نیت شروع کن خدا جوابت میده .بعد نماز تو سجده .آخر شب دعا کن .نتیجه میده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ختم قران یا نیت شروع کن خدا جوابت میده .بعد نماز تو سجده .آخر شب دعا کن .نتیجه میده 

مشکلم اینه که مدتهاست که نماز نمیخونم.. اگرم بخونم اون جور باز دلم نیست ینی قبلا حس خوب میگرفتم از نماز ولی الان شروع کنم اولش خیلی حالم خوب میشه ولی یهو خسته میشم دیگه نمیخونم...