2777
2789
عنوان

مهمونی در خانواده همسر وبی توجهیاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 91 پست

اخه مگه بچه ای یا کمبودی داری که نیازی به توجه ویژه اونا داری .... همین یه مهمونی میری میای بسه دیگه ...

بعد برو خداروشکر کن یکی داره میاد حداقل دست از سر تو برمیدارن ... تو میتونی خودت فاصله بدی دوری دوستی کنی عزیزتر هم باشی 

برین روشون .جدی میگم خانواده شوهر هیچی نیستن جز کرمایی که سیب زندگیتو خراب میکنن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐یعنی خودتون برادر یا پسر ندارید ؟

عمو و دایی چی

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست ميشن هنوز جاريت براشون تازگى داره

شما احترام خودتو نگه دار

محل سگ بهشون نده

وقتى جاريت قمپز در کنه خودشون ميان سمتت 

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
خیلی ریختم بهم خیلی

من هرررچی میکشم از دست هموناس

۹/۹/۹۹یه اتفاق خوب قراره بیفته... چشماتو ببند و ارزو هاتو نقاشی کن... ایشالا تا این تاریخ بهش میرسی به امید خدا⁦♥️⁩⁦🥰
فامیلیم

هر چی باشین الان خواستگاری کردن اصلا نباید میزفتی ببین من 8ماه نامزد بودم دو بار رفتم یه بار تولد خواهر زادش یه بارم پدر شوهرم بیمارستان بود یه ناهار رفتم عقد که کردم هفته ای یه روز میرفتم 

تاریخ 99.9.9 خدا رو شکر که به آرزوهام رسیدم ❤️

عزیزم فامیل هم باشی چرا میری خونشون وقتی هنوز بله نگفتی.خب معلومه میگن خودش اویزونه پسرمون شد.وقتی با خواستگاری و کلی ناز و افاده عروسی میکنی کلی حرف میگن چ برسه ب اینکه وقتی خبری نیست و میری خونشون