2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی همسر خواهرم شدید درگیرکرونا شد و بعد خودش . الان کلا خانوادگی در انزوا بسر میبرن😑 بچه هاش تو اتاق خودشون . کلا اوضاع روحیشون داغونه 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

اوضاع روحی خودم فقط .....

و افسردگی که هنوز دارم باهاش سر میکنم 😔

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈

یه دختری اینجا هست خیلی اوضاعش بد هست .

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

يكى از فاميلاى نزديكمون،يه دوره پر استرس داشت مهمون ما بود شب اتاق من خوابيد نصف شب ديدم يكى افتاده روم داره منو ميزنه🥴😂😂😂يه دست كتك ناب خوردم🤐به زور بيدارش كردم فرداشم به روش نياوردم گفتم گناه داره

مادرم قبلا افسردگی ماژور داشتن

خیلی حاد بود به حدی که مدام خودشون رو میزدن کل موهاشون رو میکندن سرشون رو میزدن توی دیوار

چند بار هم کارد اشپزخونه برداشتن میخواستن خودکشی کنن.

اونموقع ما بچه بودیم و پدرم هم خونه نبودن!

واقعا خیلی سخت بود و هیچ کسی هم خبر نداشت حتی مادربزرگم اینا تا حداقل یه کمکی کنند.

الان خوب شدن خداروشکر ولی اثارش هنوز روی همه ما هست بعضی از شبها کابوس اون زمان هارو میبینم.

علاوه بر فردی که مشکل روحی داره اطرافیانش هم کلی ضربه میخورن.

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای میل خود کامران شدم🌷

پسرخالم 😶😶

۵ سالش بود شب که میشد جیغ میزد . تاصبح مامانم میبردش بیرون 

یه دفعه رو ساندویچش سس ریختن انقدر عصبی شد پاشد تلویزیونو شکست 😖😖 انقدر وضعش وحشتناک بود 

خودشو میزد بقیه رو میزد .غذا نمیخورد حتی سر میز نمیشد بشینیم همه شو به هم میریخت هرکی یواشکی غذا میخورد 

نزدیک ۴ ساله مامانم هر دوهفته میره مشاوره و اینا تا الان یکم حال بچه بهتر شده