2777
2789
عنوان

کار توی تولیدی مانتو خوبه؟

5643 بازدید | 24 پست

امروز استاد خیاطیم باهام تماس گرفت و گفت میخوام بیای تولیدی مانتو و کار کنی

نشد که همون اول بپرسم که مزدش چقدره و چقدر میدن

کسی هست که بدونه؟

هرچی باشه بهتر از بیکاریه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه کارش زیاد باشه و کار خودتم خوب باشه خیلی خوبه ماهی سه تومن و میگیری ،فامیل ما تو تولیدی کار ...

مطمئنی؟؟

مثلا به من گفت میتونی هم توی تولیدی کار کنی هم ببری خونه

بعد گفت مثلا تو یه قسمت از دوخت رو برعهده میگیری

اصلا روم نی بپرسم ازش فعلا

حالا قراره فردا پسفردا خبرشو بهش بدم

مطمئنی؟؟ مثلا به من گفت میتونی هم توی تولیدی کار کنی هم ببری خونه بعد گفت مثلا تو یه قسمت از دوخت ...

اینطوری باشه پس بیشترم باید بده فامیل ما از وسط کاری شروع کرده الان شده خیاط ،تازه حقوقش شده سه تومن ،چون شمارو خودشون خواستن و اینهمه کار هم میدن بهتون پس صدرصد پول خوبی میدن انشاالله از بیکاری خیلی خوبه حتما برو 

مطمئنی؟؟ مثلا به من گفت میتونی هم توی تولیدی کار کنی هم ببری خونه بعد گفت مثلا تو یه قسمت از دوخت ...

تازه یکی از اقوام دیگمون کنترات میاره خونه میدوزه می‌بره اونکه ماشاالله نگم برات خیلی خوب میگیره

تازه یکی از اقوام دیگمون کنترات میاره خونه میدوزه می‌بره اونکه ماشاالله نگم برات خیلی خوب میگیره

دمش گرم 

کاش اینم پول خوب بده که یهو گیر نکنم وسط کار که ندونم چکار باید بکنم

البته احتمال میدم منو فعلا نخواد حقوق بده