الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
.. ❤️Seninle yasamak ne guzel.. 🙈.. ...ممنون میشم واسه خوشبختیمون و ثابت موندن زندگی عاشقانمون ی صلوات مهمونم کنید 🙏💚💛در اوج مغرور بودن مهربان است.. 😌اصلا میشود برایش مرد خودمو میگم.. 😎پرسپولیس عشق بی پااایااان🏆❤️
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
نگا همه جورش هست ولی خب تو هر خانواده یه نوعش بیشتر دیده میشه تو این سایتم همونقدر که میبینی دارن زود ازدواج کردن بیشترشو تاپیکایی میبینی که سنشو نسبتا بالا رفته و هنوز ازدواج نکردن
و به صورت کلی هم تعداد ازدواج ها اومده پایین هم سن ازدواج مخصوصا واسه مردا خیلی رفته بالا هم تعداد طلاقا زیاد شده 🤦♀️
الا دختر تو مادر داری یا نه ♪♩ نشونی از برادر داری یا نه ♪♩ همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩ نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩ شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم