من فقط توو سایت دیدم ک 16 ساله حاملس و و کلا ازدواج زیر 20رو توو سایت دیدم فقط.
دور و بر من کسی زیر 25سال ازدواج نکرده
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الا دختر تو مادر داری یا نه ♪♩ نشونی از برادر داری یا نه ♪♩ همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩ نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩ شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم
من فقط توو سایت دیدم ک 16 ساله حاملس و و کلا زیر 20رو توو سایت دیدم. دور و بر من کسی زیر 25سا ...
عه من ۲۲سالمه تازم باردارم منوببین😅
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...