2777
2789

سلام من با همسرم به مشکل برخوردیم...مشکل تقریباساده که خیلی بزرگ شده و یک ساله هی تکرار هی تکرار شده ...اوایل کل مشکلات از من بود بعد همسرمم بد شد ...تغییر کرد...بخاطر بدیای من !البته دست خودم نبود ! رومون تو روی هم باز شد دیگه دلش باهام نیس ...حتی الان ک دوماهه منو ندیده ...ولی بی شک یه عاشق واقعی بود که با دست خودم خرابش کردم و اونم هی بد بدتر شد ...دلم برای خودم و زندگیم کبابه! به بلوغ فکری نرسیده بودم ...راهنما نداشتم ...یکی دوبار نبوده ک بگم درست میشه!

الان با عقل و دلم درگیرم !دلم عاشقشه حتی الان که بد شده! بی حد عاشقشه! اما عقلم و عقل خانواده میگه نه این زندگی درست بشو نیست ... همسرمم گویا شاید به ظاهر دلش دیگه نیست ...

اما من میمیرم براش خیییلی میمیرم براش !

فقط فقط سر دیگران بود همه چی ...دلم میخواد باز بدم جلو مثل دفعه های قبل و بسازم همه چیو !ولی عقلم میگه نه !دلم میگه اره 

کاش زمان به عقب برمی گشت ...کاش هنوز عاشقم بود ای کاش 😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید پیش مشاور 

مهارت ها و فنونی بهتون یاد میده که بتونین محبت بینتون رو در مشکلات هم حفظ کنید 😍 همیشه راه برای برگشت هست

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

عزیزم تلاشتو بکن برا زندگیت. اخلاق بدی اگه داری تغییر بده با شوهرت مهربون باش

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

این جور مواقع فقط باید تابع عقلت باشی

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  

اگه واقعا عاشق بودین دوباره میتونین شروع کنین

نه ک یهو همه چی گل وبلبل بشه 

کم کم از تغییرات کوچیک ک تو خودتون میدید ایشون هم تغییر میکنه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁