2777
2789

این کاربری توسط دو نفر اداره میشود تا اگه بچه ها سوتی گرفتن ازشون بگن اون تاپیک مال خواهرم بود 

واقعا خواهرت نمیتونه برا خودش یه اکانت بسازه من که اینارو میبینم فقط خندم میگیره

دیگران وخرفرض_نکنیم#  

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیشه همه رو قضاوت کرد

وقتی یه نفر میاد دروغ میگه دیگرانو سرکار میزاره بعد وقتی مچش گرفته میشه میگه کاربری خواهرم بود کارش درسته بنظر شما؟

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

شايد باورت نشه ولى منو خواهرم يه كاربرى مشترك داشتيم ك تركيد😁😁

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

این حرکتشون درمقابل بددهنیاشون سوزن درمقابل جوالدوزه🤕

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️