2777
2789
عنوان

ورود آقایون🚫🚫ورود بی جنبه ها ام ممنوع🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 48 پست

دکتر زنان برو معاینه کنه ولی فکر نکنم بکارت باشه چون به این راحتی پاره نمیشه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این چیزا از بین نمیره ولی بالاخره باید بری دکتر تا بفهمی نوع بکارتت چیه و درباره ی اولین رابطه کلی مطلب مفید میگه که خیلی به دردت میخوره تازه اگه با همسرت بری بهتره کلا میگه چجوری رابطه ی بهتری داشته باشید.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بابا دلت خوشه ها 

به این راحتیا مگه بکارت پاره میشه

منم قبل عروسی همش با کوچکترین چیز میگفتم بکارتم رفت😑

بعد عروسی تا یه هفته تو تلاش برا نابودی بکارت بودیم😯

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
اره یکی بود از روی درخت پریده بود بکارتش رو از دست داد ولی پزشک زنان میتونه تشخیص میده که از بین ...

برای تشخیص نوع بکارت این که آسیب دیده یا نه و خوونریزی داره یانه پرشک زنان می‌تونه تشخیص بده؟؟؟؟

😁🌈

اولا که به این راحتی ها هیچ اتفاقی نمی افته

دوما من بچه بودم شاید پنج شش سالم بود دقیق نمی‌دونم بی خبر از همه جا برای کنجکاوی دست کرده بودم داخل 😅😅😅😅 خون هم دیده بودم ولی انقدر شوت بودم نمی‌دونستم چیه 

شب زفاف خونریزی نداشتم اگر کوچکترین سوالی برای شوهرم پیش میومد دهنشو صاف میکردم مگه بکارت به همون یه تیکه گوشته؟ 

اون ابروهای پاچه بزی ای که من داشتم خودش بیان گر این بود که من توی این باغا نیستم 😅😅😅😅برگه مرگه هم نگرفتم

خیلی ها اگر بکارتشون ارتجاعی باشه خونریزی نمیکنن دلیلی نداره که شوهرت کمترین سوالی براش پیش بیاد پس اصلا خودتو نگران نکن 

ولی برو دکتر بگو می‌خوام نوع پرده مو بدونم که از این فکر و خیال ها بیای بیرون همین

دارم دیونه میشم پزشک زنان در دسترس نیست اخه

دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗