2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خود مسیول آزمایشگاه  میپرسیدی عزیزم ، اونجا باید پزشک هم باشه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

عزیزم تو جواب بیوبسی نمیدونم ولی تو سونوگرافی سینه b4 یعنی احتمال زیاد بدخیم هست مثلا 70 درصد بدخیم .30 ،درصد خوش خیم

البته من 5 سال پیش توده سینه داشتم تو سونو b4 زده بود.اول گفتن نمونه برداری باید بشه.من پیش چند تا دکتر رفتم اخرش رفتم پیش جراح توراکس که خیلی معروف بود گفت باید جراحی بشه.من رفتم جراحی کردم ی شب بستری شدم. نتیجه پاتولوژی گفت که بدخیم نبوده.فیبروادنوما بوده

بعد دوسال دوباره توده برگشت.هر ،6 ماه میرم سونو چکاپ،b3هست فعلا تغییری نکرده،ی دفعه دیگه که برم سونو و تغییر نکرده باشه قراره سالی ی بار برم چکاپ

عزیزم تو جواب بیوبسی نمیدونم ولی تو سونوگرافی سینه b4 یعنی احتمال زیاد بدخیم هست مثلا 70 درصد بدخیم ...

هووووففف چقد سخت.منم پنج شش سال پیش سینه هام درد میکرد سونو دادم گفت فیبروکیستیک هست و ویتامین ای نوشت.یه مدت رفتم دیگه خسته شدم نرفتم!تا ازدواج کردم و بچه دار شدم الان بچم یه سالشه شیرمم نخورد سینه هام بزرگ شدن و درد میکنن قراره دوباره برم دکتر میترسم ولی که چیزی باشه

[QUOTE=15080ت1935]عزیزم تو جواب بیوبسی نمیدونم ولی تو سونوگرافی سینه b4 یعنی احتمال زیاد بدخیم هست مثلا 70 درصد بدخیم ...[/QUOTE]

مرسی عزیزم انشالله که سلامت باشین همیشه.

هووووففف چقد سخت.منم پنج شش سال پیش سینه هام درد میکرد سونو دادم گفت فیبروکیستیک هست و ویتامین ای نو ...

انشالله که چیزی نیست ولی پیگیری کنید ضمن اینکه استرس خودش بدتر از هر چیز دیگه ای هست.و تو مشکلات سینه و خدای نکرده سرطان زمان خیلی ارزشمنده و نباید از دست بره