2777
2789
عنوان

چه ورزشایی برا آب کردن شکم پهلو کارآمده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لاغرم فقط شکمو پهلو،،،خیلی دوست دارم ابشون کنم ولی هیچ امیدی ندارم😭😭

یه کم دیر اب میشن ولی خب خیلی بده مخصوصا لاغرباشی و شکم داشته باشی بدتره تغذیه اتم نامناسب باشه میشها تیروئید کمبود ویتامین دی اینا شنیدم دلیلشه 

خوشبحالت منکه میترسم بگیرم جواب نده

نه عزیزم من خودم مشاور و کارشناس داروگیاهیم ....این دارو هم برای تیم تخصصی خودمونه روغنای کمیاب و از خارج از کشور وارد میکنن با محصولات خودشون ترکیب میکنن بخاطر همین یکم گرونه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
اسم خاصی نداره؟

نه همینه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
قبل غذا بعد غذا کدومش ب من گفتن روزی نیم ساعت بزن قبلشم ک ی ربع بدن گرم میکنی بعد حلقه زدنم بلافاصله ...

با چوب ورزش کن و از بغل دمبل بزن حلقه روزی نیم ساعت کمرت نصف میشه و اینکه اولش ماهیچه های شکمت شله خیلی درد میاد و کبود میشه بعد عضله میشه و سفت میشه و اینکه پاتو از بغل بیار بالا دستتم از بغل بده پایین

با چوب ورزش کن و از بغل دمبل بزن حلقه روزی نیم ساعت کمرت نصف میشه و اینکه اولش ماهیچه های شکمت شله خ ...

پس روزی سه تا ست هرکدوم پنج دقیقه بزنم؟فک میکردم پشت سرهم بزنم تاثیرش بیشتره اخه 

ممنون گلم اون یکیایی ک گفتی رو هم امتحان میکنم انشالله ک کارساز باشه

پس روزی سه تا ست هرکدوم پنج دقیقه بزنم؟فک میکردم پشت سرهم بزنم تاثیرش بیشتره اخه  ممنون گلم او ...

حلقه بیشتر به درده دور کمر میخوره...برا رحم هم خوب نیست زیادش....برا شکم طناب هم خوبه روزی پنجاه تا ولی با سوتین محکم که افتادگیه سینه نیاره...البته اگه بتونید ناحیه پرینه رو محکم نگه دارید که افتادگیه رحم هم نیاره...ولی رویه هم رفته من هیچ ورزشی رو دست trx ندیدم که یه دست بتراشه و خوش فرم کنه

ممنونم اخه الان شرایط باشگاه رفتن نیست و اجبارا باید تو خونه یه جوری سرکرد

اخ اخ به درد من دچاری  

همون حلقه و طناب و دراز نشست میمونه فقط....از فروردین با جم فیت هم ورزش میکنم...یه سری تمریناش عالیه...دنس فیتنسش به خصوص

یه بار درروز کافیه یک ربع؟

کل روز یه ربع بیست دقیقه ببشتر نشه حالا یا یه باره یا چند بار کوتاه

بیشترش ضرر داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟