الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم من خودم مشاور و کارشناس داروگیاهیم ....این دارو هم برای تیم تخصصی خودمونه روغنای کمیاب و از خارج از کشور وارد میکنن با محصولات خودشون ترکیب میکنن بخاطر همین یکم گرونه
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
قبل غذا بعد غذا کدومش ب من گفتن روزی نیم ساعت بزن قبلشم ک ی ربع بدن گرم میکنی بعد حلقه زدنم بلافاصله ...
با چوب ورزش کن و از بغل دمبل بزن حلقه روزی نیم ساعت کمرت نصف میشه و اینکه اولش ماهیچه های شکمت شله خیلی درد میاد و کبود میشه بعد عضله میشه و سفت میشه و اینکه پاتو از بغل بیار بالا دستتم از بغل بده پایین
پس روزی سه تا ست هرکدوم پنج دقیقه بزنم؟فک میکردم پشت سرهم بزنم تاثیرش بیشتره اخه ممنون گلم او ...
حلقه بیشتر به درده دور کمر میخوره...برا رحم هم خوب نیست زیادش....برا شکم طناب هم خوبه روزی پنجاه تا ولی با سوتین محکم که افتادگیه سینه نیاره...البته اگه بتونید ناحیه پرینه رو محکم نگه دارید که افتادگیه رحم هم نیاره...ولی رویه هم رفته من هیچ ورزشی رو دست trx ندیدم که یه دست بتراشه و خوش فرم کنه
کل روز یه ربع بیست دقیقه ببشتر نشه حالا یا یه باره یا چند بار کوتاه
بیشترش ضرر داره
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟