2777
2789
عنوان

ی سریال تو شبکه های جم بگید ببینم

626 بازدید | 19 پست

بعد تموم شدن ییلدیز دیگ هیچی نمیبینم دوس دارم ی ماجراییو دنبال کنم....ی سریال بگید یکمم دربارش توضیح بدید ساعت پخششم بگید بیزحمت

من زن و بچه رو هفته ای یکبار میبینم😁

زن رو ساعت ۸ شب میده سریز

بچه رو ساعت ۱۱ میده

داستان هاشونم سرچ کنی بهتره مفصلن

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

(هرجایی) یا همون  اسم دومش ( تردید )  ولی من اکیدا توصیه میکنم به جای جم   با زیرنوی ...

چ فرقی میکنه؟

البته ب جز صدای نحس مادر ریحان

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چ فرقی میکنه؟ البته ب جز صدای نحس مادر ریحان

خیلی فرق میکنه   آهنگاشون   تلفظ اسماشون   داد و فریاداشون و حرفاشون دیالوگ گفتناشون  خیلی فرق داره  من کلشو با زیرنویس دیدم اون بار رفتم خونه کسی داشت با جم میدید اونا که حرف میردن به نظرم خیلی مصنوعی و آبکی دیالوگا رو میگفتن واقعا تو کیفیت فیلم تاثیر داره  همینجا هم چند نفر  گفتن نظرشون همینه 

کلا  یجوریه  خیلی مصنوعی و ابکیه

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
صدای میرانم با ترجمه بهتره خدایی دوبله اش خیلی بده

کلا صدای همشون همینجوریه   خود صدای خودشون بهتره واقعا 

میران خو صداش داغونه تو جم 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...