2777
2789
عنوان

چقد من از دس شوهرم حرص بخووورم چقد😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما چرا تو ی تاپیکتون گفتید شوهرتون جای slx براتون ۲۰۶ خریده و شما قهر کردید الان مقگید خودم ماشین نداره؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
پستای قبل ترمو بخونی متوجه میشی اون تاپیکو من نزدم

کی زده؟؟؟

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

اسی از الان درستش کن..پس عردا سر هر چیزی لج میکنه قهر میکنه و بهونه میکنه.. همچین مردی هیچوخ ب فکر ب دست اوردن دل ت و ب فکر خوشی ت نمیشه..تا دریت نشده نرو زیر ی سقف باهاش...باید خیلی دل گنده باشی تت بتونی باهاش بسازی

سومین کاربریمه😒😑
ببخشید شما چرا تو ی تاپیکتون گفتید شوهرتون جای slx براتون ۲۰۶ خریده و شما قهر کردید الان مقگید خودم ...

شما ک انقد کارگاه تشریف دارین عرضم ب حضور این کاربری مال منو خاهرمه میتونین ببینین موضوعات چقد متفاوته

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
شما ک انقد کارگاه تشریف دارین عرضم ب حضور این کاربری مال منو خاهرمه میتونین ببینین موضوعات چقد متفاو ...

من موشکافانه رفتار کردم چون خودتون گفتید تامیکا قبل بخونیم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

وا یعنی چی این کارا

بنظرم تا دیر نشده کات کن از این شوهر در نمیاد 

لاید وسط مشکلات زندگی میخواد گریه کنه بذاره بره

به نظر من قبل از این که عروسی بگیرین حتما حتما از یه روانشناس کمک بگیر و بعد تصمیم بگیر

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

با نهایت احترام مقصر خودتی اینجوری میش بری مطمئن باش زیر یه سقفم برین اخرش جدا میشی

زیاد کوتاه اومدی نامزدت پرو شده واسه چی وقتی اون مقصره تو عذر خواهی میکنی چرااا واقعاااا یه عمر میخوای بزنه تو سرت 

یکم سرسنگین باشه فاصله بگیر اگه دوست داشته باشه واسه زندگی با تو میجنگه خودتو اینقد کوچیک نکن الان ک عقدی رابطه نداری جدا بشی بهتره ک تا بعدا با یه بچه جدا بشی عقلانی فکر کن نه احساسی بحث یه عمر زندگیه گورپدر حرف مردم برای خودت زندگی کن ادمایی مثل نامزدت ارزش جنگیدن ندارن رها کن بزار خودش راهشو پیدا کنه

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
با نهایت احترام مقصر خودتی اینجوری میش بری مطمئن باش زیر یه سقفم برین اخرش جدا میشی زیاد کوتاه اومد ...

میدونی همه اینارو میدووونم همش عقلم میگه رد کن بذار بره بره اما انگار طلسم شدم نمیتونم

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
میدونی همه اینارو میدووونم همش عقلم میگه رد کن بذار بره بره اما انگار طلسم شدم نمیتونم

ن عزیزم طلسم نشدی وابسته ای و احساسی تصمیم‌میگیری پا بزار رو دلت و عقلانی فکر ، چون سنی نداری 

درغیر اینصورت جوانیت ب فنا میره اخرشم هیچی از زندگی نفهمیدی و فقط عمرت میره ..از زندگی لذت ببر بخدا دوروز عمر ارزش این همه حقارت رو نداره ب جوانیت رحم کن

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان