2777
2789
عنوان

بارداری

97 بازدید | 7 پست

ای یو ای و تعیین جنسیت

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزامی
1
100%
الزامی
0
0%

عزیزم بسلامتی 😍

جون خودت بگو دارو چیا خوردی و چه کارایی کردی که مثبت شد آی یو آی؟

ما هر دو سالمیم چهار باره انجام میدیم نگرفته 

دو صفر آخر اسم کاربریم به این خاطره که ایشالا سال ۱۴۰۰ منم‌ مادر بشم😍لطفا برا حاجت دلم و همه منتظرا یه دونه صلوات بفرستین😔
عزیزم بسلامتی 😍 جون خودت بگو دارو چیا خوردی و چه کارایی کردی که مثبت شد آی یو آی؟ ما هر دو سالمیم ...

سلام عزیزم ممنون ..متفورمین .ایام پریوت لتروزول با امپول Hcg

ولی دفعه دوم گرفت بار اول نگرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنون ..متفورمین .ایام پریوت لتروزول با امپول Hcg ولی دفعه دوم گرفت بار اول نگرفت

روز آی یو آی سونو دادی ببینم تخمکت آزاد شده ؟

دو صفر آخر اسم کاربریم به این خاطره که ایشالا سال ۱۴۰۰ منم‌ مادر بشم😍لطفا برا حاجت دلم و همه منتظرا یه دونه صلوات بفرستین😔
روز آی یو آی سونو دادی ببینم تخمکت آزاد شده ؟

نه..ولی اون روز که ای یو ای شدم ظهر عصرش تخمک گذاری انجام شد چون دلم درد میکرد یعنی چند ساعت بعد ای یو ای تخمک گذاری شد.ب نظرتون این موضوع تو جنسیت اثر میزاره؟.خدا هر چی صلاحه همونو بده ولی یکم کنجکاوم

عزیزم بسلامتی 😍 جون خودت بگو دارو چیا خوردی و چه کارایی کردی که مثبت شد آی یو آی؟ ما هر دو سالمیم ...

من آمپول گونال اف زده بودم و یک ماه تمام استراحت مطلق فقط برای دستشویی و یکم قدم زدن تو خونه بلند میشدم که خونم جریان داشته باشه ....و مصرف میوه ،سبزی،غذای پروتیین دار مثل تخم مرغ و مرغ و غذای نشاسته ددر مثل ماکارونی ،سیب زمینی ،برنج ...غدام شامل اینا بود به روشهای مختلف پخت ...