2777
2789
عنوان

باهوشا جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب نه اما این که گفتی عادلانه تقسیم شاید نشه  سوال دقیقا میخواد عادلانه تقسیم بشه

مث‌که شما بلد نیستی ن من😐

عزیز وقتی سیبو ۶ تیکه میکنیم هر نفر‌۲ تیکه برمیداره و سیب تموم میشه

کجاش عادلانه نیس؟

وقتی عادلانه نیس که مثلا یکی ۲ تیکه برداره یکی یددنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

نفر اول سه قسمت کنه دو نفر دیگه حق انتخاب دارن 

بعد نفر دوم تکه خودش رو برش بزنه نفر سوم یه تکه رو انتخاب کنه 

نفر سوم هم تکه خودش رو نصف کنه نفر دوم انتخاب کنه 

دیگه بهتر از این را ه حل نداشتم اونم سوال اول نگین درست نیس 😡 اونایی که برش میزنن مواظب باشن کلاه سرشون نره 

سوال دومم مغزم کشش نداره 😂

🥰
مث‌که شما بلد نیستی ن من😐 عزیز وقتی سیبو ۶ تیکه میکنیم هر نفر‌۲ تیکه برمیداره و سیب تموم میشه کجا ...

منظورم این بود احتمال هس که مساوی در نیاد اون 6 قطعه

منظورم این بود احتمال هس که مساوی در نیاد اون 6 قطعه

وای اصن همچین چیزی نمیشه نگران نباش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
چرا 😂😂   شما تو تاپیک هوش بودین امروز ؟ میدونید برای چی تعطیل شد؟

کدومش؟