2777
2789

سلام بچه ها این جواب هست.من متوجه نمیشم چی گفته.اگه کسی وارد هست لطفا بگه بچه سالم هست یا نه .ضربان قلب ۲۰۰ بود گفتن بالا هست این آزمایش رو بدید 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

خوبه 

ریسکا پایینه

بچه هم پسره

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا مندل دادی ؟

خوبه آزمایشگاهش ؟

منم سل فری دادم ولی جوابش نیومده 

واسه چی دکترت گفت سل فری بدی ؟ 

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

مشكلي نداره بچه هم پسره

مبارك باشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
خوبه  ریسکا پایینه بچه هم پسره

ریسک پایین یعنی مشکلی نیست دیگه؟جنسیت اصلا مهم نیست فقط سلامتی .به نیت شما هم زیارت عاشورا می خونم خوشحال شدم که سالمه

عزیزم چرا مندل دادی ؟ خوبه آزمایشگاهش ؟ منم سل فری دادم ولی جوابش نیومده  واسه چی دکترت گفت ...

ضربان قلب توی ان تی گفت خیلی بالا هست برو آزمایش بده ...۲۰۰ بود ضربان 

ضربان قلب توی ان تی گفت خیلی بالا هست برو آزمایش بده ...۲۰۰ بود ضربان 

ان شالله که ب سلامتی زایمان کنی

ولی ب دکترت هم حتما نشون بده

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤