2777
2789
عنوان

حالم دلم خونِ

193 بازدید | 30 پست

تو رو خدا برام دعا کنین ،میگن دعای نی نی سایتی ها اجابت میشه ...

خیلی حالم بده نمیدونم چی بگم... از کجا بگم..

دعا کنین خدا نجاتم بده ازین غصه...فقط ارزوی مرگ میکنم وقتی نجاتی نیست

هرجور ک خدا صداتونو‌میشنوه،هرجور ک بلدین، برام دعا کنید تو رو خدا

خواهرانه از ته دل دعا کنین رها بشم از ناراحتی.

من که دیگه مُردم خدا..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا همه ک اینجوری نیست بعضی ها تو اوج خوشبختی ان ،ب خصوص نامردا

جدی؟ من فک میکدم همه بدبختن از یه طریقی. ینی هستن کسایی که گریه نکنن و کفر نگن و ارزوی مرگ نکنن؟

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه
چرا روی خوش زندگی رو نمیبینم. ای تف به این زندگی از همه چی خستم

من اینروزا فقط میگنچم الهی تموم شه زندگی ، میگم خدا چرا با دلم بازی کردی ،چرا دیذی و نجاتم ندادی...چون خون گریه میکنم تو اون بالا فقط میبینی؟

شکست عشقی خوردی؟اخه بگو چی شده

اونی ک اونهمه بخاطرش نذر کردم ،اونهمه دوسش داشتم براش میمردم ،تموم شد ..این دیروز عقدش بودچکار کنم خداااا...

حالم در حد مرگ بده

تو رو خدا برام دعا کنین ،من دارم میمیرم....قلبم داره وایمیسته ..راستش من دو روزه دیگه نماز نمیخونم ،خیلی ب خدا نزدیک‌بودم ،بیش از حد همیشه ،دعا نماز قران ،نذر ائمه شهدا سیدا یتیما ،از هیچ‌شب محرم و لیله الرغائب و هیچ امازاده ای بی التماس رد نشدم...

فقط گفتم خدایا یجور نجاتم بده ازین ناراحتی... نشد

فعلا نمیرم سمت خدا ،حداقل اینجوری کفرم نمیگم..دست خالی هم برنمیگردعکس دوتایشونو تو لباس عقد دیدم با عشق بهم نگاه میکنم،خانومش از پشت بغلش کرده.خدا جونمو بگیر من طاقت ندارمم ..یسته

جدی؟ من فک میکدم همه بدبختن از یه طریقی. ینی هستن کسایی که گریه نکنن و کفر نگن و ارزوی مرگ نکنن؟

اره ،هستن کسایی ک دل مردم بازی کنن و اونا رو ب مرز خودکشی ببرن و خودشون ، خوشلخت ترین ادم روی زمین زندگیشونو کنن..تازه ب حاجتشونم میرسن،خدا دوسشون داره  

اونی ک اونهمه بخاطرش نذر کردم ،اونهمه دوسش داشتم براش میمردم ،تموم شد ..این دیروز عقدش بودچکار کنم خ ...

الهی بمیرم،روزگار چه بلاها که سر آدم نمیاره،درکت میکنم عزیزم نمیدونم چی بگم که یکم حالت بهتر بشه و اروم بشی چون خودم شکست عشقی خوردم و میفهممت ،اما اینو بدون که همه اینا میگذره مثل من که گذشت و الان فقط یه خاطره شده برام