2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم برا ازدواجش خوند حاجت گرفت 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
چه خوب

اره 

منم یبار خوندم حاجت گرفتم خیلی عالیه 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

من به لطف خدا ومتوصل شدن به خدای پاک  باچله یاسین معجزه دیدم 

با چله طه به ازدواج کردم 

باهرشب خوندن سوره واقعه  رزق وروزی وبرکت اومد تو خونم

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
اره  منم یبار خوندم حاجت گرفتم خیلی عالیه

خیلی طولانی و سخته ؟ شرایطی داره؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من به لطف خدا ومتوصل شدن به خدای پاک  باچله یاسین معجزه دیدم  با چله طه به ازدواج کردم&nb ...

خوش بحالت عزیزم 

منکه چله طه رو خوندم برا ازدواجم نتیجه ندیدم 😔

من به لطف خدا ومتوصل شدن به خدای پاک  باچله یاسین معجزه دیدم  با چله طه به ازدواج کردم&nb ...

سوره واقعه رو چه زمانی از شب میخونن واسه روزی ؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...