myloveahmad مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 668 عنوان وای بچه ها خوابم نمیبره چیکارکنم 184 بازدید | 25 پست انقدرفکروخیال میاد توذهنم که ی لحظه ب خودم میام تا اذان صبح چیکار کنم روزاهم مثل خرس تا۱۲الی۱خوابم صبحا ساعت هفت هم بیدار بشم شبا دیرخوابم میبره خیلی دلم میخاد سحرخیز باشم ولی نمیشه گاهی اوقات میشه اکثر اوقاتم نمیشه😞 تعداد رای : 14 نظرسنجی شما چیکارمیکنید؟😕 بیدار میمونم تاهروقت خوابم ببره😣 8 57% هیچ راهی وجود نداره😥 6 42% پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃 1399/05/25 | 02:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرندگان عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 5015 راه حل داشتم که خودم میخوابیدم کتاب خون های گلم کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
sabakiyani عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 257 وای من هفته ی بعد کنکور دارم ولی هنوزم تا ۱ عین خرس میخوابم چاره پیدا کردی ب منم بگولامصب شبا هم اصن خوابم نمیگیرههه
myloveahmad مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 668 خو نخواب خو دوس دارم بخابم نیاز ب خواب و استراحت دارم دوس دارم صبحا هم زود بیداربشم و سرحال باشم😕 پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
myloveahmad مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 668 وای من هفته ی بعد کنکور دارم ولی هنوزم تا ۱ عین خرس میخوابم چاره پیدا کردی ب منم بگو لامصب ش ... وااای خیلی بده اجی انشالله موفق باشی 😍😉😘 پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
sabakiyani عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 257 وااای خیلی بده اجی انشالله موفق باشی 😍😉😘 مرسی عزیزم انشالله 😭🤲❤
myloveahmad مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 668 روز ورزش کن تا بدنت خسته بشه. اخر وقت حموم بعد لا لا باور میکنی روزی دوساعت ورزش سنگین انجام میدم حمومم میرم کل بدنمم گرفته باز خوابم نمیبره😐😂 پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
nnnnnnillllll عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1016 خو دوس دارم بخابم نیاز ب خواب و استراحت دارم دوس دارم صبحا هم زود بیداربشم و سرحال باشم😕 خب وقتی خوابت نمیبره اینجوری خودت و اذیت میکنی بهش اصن فکر نکن کافئینم نخور از بعدازظهر که شب زود خوابت ببره کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی شه....💞
myloveahmad مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 668 ی کتاب باز کن بخون دو صفحه نخوندی میری اون دنیا من اگه کتابی چیزی بخونم تا حد امکان باید همشو بخونم کنجکاو میشم😐😂 پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
mohsen6f عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 140 باور میکنی روزی دوساعت ورزش سنگین انجام میدم حمومم میرم کل بدنمم گرفته باز خوابم نمیبره😐😂 دکتر برو
myloveahmad مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 668 خب وقتی خوابت نمیبره اینجوری خودت و اذیت میکنی بهش اصن فکر نکن کافئینم نخور از بعدازظهر که شب زود خو ... تازه میگم برا اینکه روزا سرحال باشم قهوه بخورم میدونی استرسم زیاده پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
بسسنثینرگب عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 250 من اگه کتابی چیزی بخونم تا حد امکان باید همشو بخونم کنجکاو میشم😐😂 سکوت میکنم ک این سکوت منطقی تره😂