2777
2789
عنوان

خوش به حالتون

144 بازدید | 15 پست

خوش به حال کسایی که پدر خوب و اروم دارن حواسشون به بچه هاشون هست 

خوش به حالتون😢😢

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

خاک به سرم خاااااااک

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک به سرم خاااااااک

چرا😞

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
پدرمن خوب وآروم وزحمت کشه امااصلا حواسش به بچه هاش نیست

پدر من اعصبانی و زود جوش و بددهنه برام ارامش نزاشته 

تو تاپیک قبلم هست 

تازه بعد مهمونی هم میخواست مادرمو بزنه جلوشو گرفتم ولی هر چی از دهنش در اومد گفت 

اینکه ارانش داشته باشی تو خونه خیلی خوبه من ندارم😭😭

دلم واسه بابام تنگ شده   قدر پدراتونو بدونین هرچقدرم ک بد باشن

صلوات فرستادم 

بد 😞😞

پدر من اعصبانی و زود جوش و بددهنه برام ارامش نزاشته  تو تاپیک قبلم هست  تازه بعد مهمونی ...

واااای زودشوهرکن راحت شی خیلی تحمل اینجورآدماسخته خداکنه حدقل شوهرت بهت آرامش بده

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
واااای زودشوهرکن راحت شی خیلی تحمل اینجورآدماسخته خداکنه حدقل شوهرت بهت آرامش بده

نمیتونم به خاطر جو خونه با هر کسی ازدواج کنم که 

امروزم پیش نامزد ابجیم مامانمو تفرین کرد اصلا حالیش نیست 

اوت رفت میگفت من از حرص تو یعنی مامانم پس میدم عقد رو 

ما بریم مامانم چی😭😭😭😭😭

حداقل من بددم التماس کردم دعوا نکنن یا قرص ها رو برداشتم مامانم یه وقت خودکشی نکته😭😭😭😭😭😭😭😭😭