2777
2789
عنوان

شده صدای آلارم گوشی رو نشنوید!😑

1713 بازدید | 17 پست

صدای زنگ های متفاوتی گذاشتم ولی بازم نمیشنوم...

کاری به دیر و زود خوابیدنم نداره

راهکارتون برا صبح زود بیدارشدن به جز شب زود خوابیدن چیه؟

(آخه من هرچی شب زودتر بخوابم، صبح دیرتر پامیشم🥴)

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

وای اره😑نمونش سال تحویل امسال😐⁦✋🏻⁩گذاشتم ۶/۵ ک پاشم تیپ بزنم بشیم سر سفره هفت سین اصلا نشنننیییدممم یهو پاشدم دیدم ۵ دیقس سال تحویل شده🤐مامانم اینام خواب موندن

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلند میشم خاموشش میکنم میخوابم باز😂😂😂

خیلی بده خیلی 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

آره خیلی

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

ببین همه ی ادما یه نیروی بیدار و هوشیار درونشون دارن که در تمام مواقع متونن ازش کمک بخوان.اصطلاحا بهش میگن خودبرتر.راهش اینه که قبل خواب با ایمان از خود برترت بخوای که سر یه ساعت مورد نظر بیدارت کنه

وقتی خیلی خسته ام 😴😴😴😴

یا زمانی که صبح باید جای برم شانس ندارم نمیفهمم

و میزنم دودستی ب سرم که دیر شد😳😳😳😳😨😨😨😨 

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)

منم مث شما ..ولی الان بهتر شدم گاهی میشنوم راجبش خوندم میگن هر دوره خواب ادم ۹۰ دیقس و باید رند بخوابه ادم مثلا من مدت زمانی ک طول میکشه بخوابمو حدودی ب علاوه ۶ یا ۷و نیم ساعت میکنم ک نود دیقه کامل باشه وگرنه باز وسطش باشه ادم تو خواب عمیقه برای من موثر بود

ببین همه ی ادما یه نیروی بیدار و هوشیار درونشون دارن که در تمام مواقع متونن ازش کمک بخوان.اصطلاحا به ...

عزیزم مثلا بهش بگم 

خودِ برترم لطفت منو ساعت هفت و نیم بیدار کن؟

شما چطور میگی؟

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟