2777
2789

ناراحت نیستم دلم واسه بچه هام میسوزه

اگه تونستین یه صلوات فقط

شوهرم یک ماهه بدجور منو چزوند خوشحالم از این بابت

ولی من هیچکسو ندارم مادرم ندارمشهر غریب نمیدونم کارهامو چیکار کنم...بچه کوچیکم پنج ماهشه😢

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پهلوهام وکمرم خیلی درد میکنه پاهام کم کم داره دردش شروع میشه تب دارم قفسه سینم کمی سنگینه وگاهی تیر میکشه حس میکنم خیلی داغم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
علائمت چیه 

گفتم پایینتر

وای عزیزم بچه بزرگت چندسالشه؟ برات فرستادم  سعی کن هروز زیارت عاشورابخونی🙏 همسرت پیشتون هس ...

آره هنوز نیومده خونه

۱۰تا صلوات برای سلامتیت فرستادم😘😘😘

لیموترش +آب ولرم+عسل

ویتامینc(قرص جوشان)

زینک پلاس

قرص آزیترومایسین

اینا خیلی خوبه.

کرونا منم خوب شد با اینا

بعلاوه آب فراوان و سوپ

رز قرمز سابق💖

الان می نی سایتیا میان میگن اونوقت ک بچه دارشدی بایستی فکر اینجاشو میکردی ....

نگران نباش خوب میشی .نگران بچه هاتم نباش حتی اگه بگیرن هم کوچولوها خفیف میگیرن .برات دعا میکنن

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
۱۰تا صلوات برای سلامتیت فرستادم😘😘😘 لیموترش +آب ولرم+عسل ویتامینc(قرص جوشان) زینک پلاس قرص آزی ...

ممنون