2777
2789

سلام دوستان.خواهشا اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه.بچم ۴ ماهشه.حدودا ۵۰ روزه شکم روی داره ولی آبکی نیست.بوی بد و شدیدی میداد و دلپیچه هم داشت.۴ بار دکتر بردمش.دیگه کلافه کلافه ام.خیلی درد هم میکشه.دکتر اولش مترونیدازول داد.دکتر بعدی سفکسیم.فرقی نکرد.فقط زمان مصرف داروها خوب بود.هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک ببلاک اچ آ.

اخه روزی ۱۰بار ک دیگه اسهاله عزیزم😕

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

شاید حساسیت به پروتئین گاوی داره که در این صورت اگه شیر میدی نباید لبنیاتی که از گاو درس شده بخوری و شیرخشکشم باید مخصوص بچه های حساس به پروتئین بدی ،و یه پودر بهت معرفی میکنم اسمش کیدی لاکت هستش ۳ تونمنه بستش همه داروخونه ها هس بگیر با اب قاطی کن بده بخوره هردو ساعت ان شاالله بهتر شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید حساسیت به پروتئین گاوی داره که در این صورت اگه شیر میدی نباید لبنیاتی که از گاو درس شده بخوری و ...

تا سه ماه فقط شیرخودمو میخورد.مشکلی نداشت.شیرخشک lf هم خورده

دل پیچه و بیقراری هم داشت؟؟

اون که اره ولی دختر من بیشترازده بار هم بود دکترا میگفتن عادیه ولی چرت میگن دخترم داشت اب میشد بیشتر وقتی شیرخودمو میدادم اینجور میشد شیرخودم قطع کردم همش شیرخشکیش کردم ولی بازم همون بود یخورده کمتر.

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏