2777
2789
اینوجاریم فرستاده بهم دلم سوختااا....😔

واقعا که

عکسی ک برات فرستادمو باید پخش کنی اعتماد کردم بهت😒

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه جاری بیمار داشتم تا سرکوچه میرفت پیام میداد میگفت منم از ته دل کلی میگفتم همیشه خوش باشین جواب نمیداد تا دوباره اطلاع بده رفته کجا🥴🥴🥴🥴

اره بخاطر همونه الکی الکی اینجوری شدم مثل چی گریه میکنم

عزیزم گریه براچیه خودتومریض میکنی اعصابت اذیت میشه

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁

😭😭😭😭منم می خوام  منم دلن سوخت 😢😢

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عزیزم گریه براچیه خودتومریض میکنی اعصابت اذیت میشه

نمیدونم بیخودی میشینم تا یکساعت گریه میکنم نمیدونم چم شده خدا کنه مثل ابجیم نشدم اونم افسردگی داره با دارو خوبه

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
نمیدونم بیخودی میشینم تا یکساعت گریه میکنم نمیدونم چم شده خدا کنه مثل ابجیم نشدم اونم افسردگی داره ب ...

😳نکن بابا آهنگ شادبزا برقص الکی بجا گریه الکی خودتومجبورکن 

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
😳نکن بابا آهنگ شادبزا برقص الکی بجا گریه الکی خودتومجبورکن 

از دیشب اینجوری شدم دست خودم نیست گریه نکنم بغض خفم میکنه شوهرم خیلی اصرار کرد بریم دکتر نرفتم

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره