2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 48 پست
ن نگو اصلن 

ی بخش بزرگی از دلم میگه نگم ولی خیلی ناراحتم کردن اونموقع 

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار تولدو بگیرن بعدش وسط جمع بگو تولد باید روزش باشه

نه نمیخوام بحث و ناراحتی پیش بیاد

گفتم فقط به شوهرم بگم

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
نه بابا هیچی نگو، حال خوش خودتو و خانوادت رو ب هم نزن 

حالم که خوش نیس فقط نمیخوام حال خوش شوهرمو خراب کنم فقط برا همین مرددم

نه نمیخوام بحث و ناراحتی پیش بیاد گفتم فقط به شوهرم بگم

نگو هیچی روز تو خراب نکن میخوان شادت کنن تو هم لذت ببر

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
دنبال دعوا نیستم عزیزم چون اونموقع خیلییییییییییییی دلمو شکستن

عیب نداره گذشت کن اینطوری اوقات رو به کام خودت تلخ نمیکنی

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

خوش به حالت ميخوان سورپرايزت كنن من خودم واسه خودم جشن گرفتم 

الهی عزیزم

بعد 3 سال اولین بارشونه😄اخرین بارم هست احتمالا 

ی بخش بزرگی از دلم میگه نگم ولی خیلی ناراحتم کردن اونموقع 

اگه میخوای بعدش تلخی و بدرفتاری شوهرتو ببینی بهش بگو . عزیزم ازدواج ینی همین فداکاری ها و گذشت ها دلتو بزرگ کن و تحت هییییییییچ شرایطی اعصابتو خورد نکن به خدا هییییییچی ارزش اینو نداره که بخاطرش اعصابتو خورد کنی‌الان ببین چقدر دوستت دارن و به فکرتن که میخوان سوپرایزت کنن 

خير نگو دودتيا دوروزه تو اينهمه سختي زندگي اين مسايل بي ارزش هستن شما هم كاري به تولد خواهرشوهر و سو ...

عزیزم فکنم شما خوب نخوندی متنو

ب نظرم‌نگو همین ک تواین اوضاع به فکرتن و میخوان سورپرایزت کنن خیلی خوبه و توام ببخش و بذار خاطره خوب ...

ممنون عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️

بله خیلی خوبه

حالم که خوش نیس فقط نمیخوام حال خوش شوهرمو خراب کنم فقط برا همین مرددم

اره عزیزم ولش کن غصه نخور، دنیا دو روزه بعدا اذیتشون کن جوری که نفهمن 

Le terre est un livre et nous chaque mot dans l'histoire de la vie 😍📙📙