2777
2789

اصلا منظم نیس پریودای من دوره مشخصی نداره یبار ۳۵ روزس یبار ۲۷ روزه ۲۴روره اصلا قرو قاطی😣

الان این سه ماه قبل ب ترتیب ۲۱ خرداد و ۱۴ تیر و ۶ مرداد شدم اینجوری ک داره جلو میندازه میترسم ایندفه بیفته دقیقا ۳۱ مرداد ک کنکورمه بدبخت میشم😢😢

چی بخورم حداقل یه هفته عقب بندازه؟!⁦😣

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
قرص جلوگیری

از کجا گیر بیارم مجردم🤐ی روش دیگ

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا گیر بیارم مجردم🤐ی روش دیگ

روشی جز این نداره نترس نمیشی خخ حالا بزار ببین ماه اخرت چطوره دگ ده رو بعد ک نمیشی

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...

پریودت خوبه چند روز این ور اون ور عادیه

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
پریودت خوبه چند روز این ور اون ور عادیه

واقعا خوبه؟😶فک میکردم خیلی قاطی پاتیه قبل اینم ۱۷ اردیبهشت بود

واقعا خوبه؟😶فک میکردم خیلی قاطی پاتیه قبل اینم ۱۷ اردیبهشت بود

اره تا ی هفته این ور اون ور عادیع