2777
2789
عنوان

لطفاً فقط اهل معنویات بیاد....

392 بازدید | 13 پست

بعد از مدتها چند وقته رفتم تو فاز معنوی..

یه تاپیک هم قبلاً زدم  و گفتم واسه اولین بار تو عمرم بدون اینکه مشکل خاصی داشته باشم یاد خدا افتادم ... آخه قبلا همیشه تا یه کاری داشتم ‌‌و یه چیزی میخواستم یاد خدا میفتادم ...

الان خدا رو شکر به همه آرزوهام رسیدم و خیلی موفق و سربلند هستم 

ولی جای خالی معنویات  رو‌با تمام وجود حس میکنم

الان یهو به دلم افتاد بعد از مدتها  نماز  بخونم و با دو رکعت نماز شکر نماز خواندن رو شروع کنم ولی نمیدونم قبله کدوم سمته و قبله نما ندارم .. مهر هم ندارم میخواستم بدون مهر بخونم ولی مشکل اصلی قبله است... خیلی خیلی پریشون شدم....‌ 

به جای نماز خواندن چه کار دیگه ای انجام بدم بلکه کمی آرامش پیدا کنم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازتوگوشی میتونی قبله روپیداکنی..برنامه بادصبارونصب کن یاتقویم شمیم یاس..قبله نمادارن

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

سلام گلم...این خیلی خوبه خ اراشکر که به یاد خدا افتادی

نزدیکی خونتون مسجد هست؟

با توحه به قبله مسجد قبله خونتون رو مشخص کن 

..نماز نماز فقط بهت ارامش میده 

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

نماز خواندن ، قرآن خوندن، ذکر گفتن، خوب بودن ، فکر کردن به چیزهای خوب... همه اینا به آدم آرامش میده

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

الا بذکرالله تطمئن القلوب

نماز جزو واجباته گلم نمازتو بخون بعد قرآن بخون کلییی ارامش میگیری..اول برنامه رو نصب کن تا قبله رو پیدا کنی اگه نکردی به هر طرف بخونی قبوله تاوقتی قبلتو پیدا کردی..اما بگرد قبلتو پیدا کن..بینمازی خیلی بده خیلی..بقول شوهرم ادم بدون نماز قلبش زنده نیست..فقط یه ادم متحرکه..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

با توجه به جهت سنگ دستشویی خونه تون دو تا از جهت ها حذف میشه. میمونه دو تا. که با توجه به شهرتون میتونی حدس بزنی.تهران حدودا سمت جنوب مایل به راست. درجه انحراف قبله از جنوب همه شهرها تو نت هست