2777
2789
عنوان

خیلی نامردین خیلی

739 بازدید | 41 پست

بعضیاتون خیلی نامردین خییییلییی

من این روزا حالم اصلا خوب نیست جز اینجا جایی رو ندارم که حرف بزنم 

دیشب یه تاپیک گذاشتم راجب باطل السحر که ببینم کیا نتیجه گرفتن ازش کاری کردین که کاربریم تعلیق بشه 

اگه از چیزی خوشتون نمیاد خب از تاپیک برید بیرون دیگه این کارا واسه چیه؟ 

خدا سر هیچکس نیاره این وضعیت الان منو که نه میتونم زنده باشم نه میتونم بمیرم 

فقط نی نی یارا میتونن کاربری رو تعلیق کنن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ندیدم وگرنه استادم تو اینجور چیزا.

ببین اول اینکه هر کی به دعا نویس و جادوگر طالع بین یا هر کوفت دیگه ای مراجعه کنه و قبل اینکه از این گناهش توبه کنه بمیره خدایی نکرده به هر سه کتاب اسمانی قران تورات و انجیل کافر مرده.ولی اگه توبه کنه و اون دعایی که گرفته رو بندازه تو اب رودخونه یا اب دیگه  خدامیبخشه.اما اگه کسی واست دعا نوشته و میترسی که نکنه روت اثر بذاره اینو بدون تا وقتی که یه گناه کبیره رو مستمر انجام ندی روت اثر نداره.ینی شرط اثر گزاریش اینه که تو استمرار به گناه کبیره داشته باشی .

خانما واسم گزارش بزنین ممنون میشم منم واستون صلوات میفرستم .گزارش زدین لایک کن واست صلوات بفرستم.😚

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4868264&slug=بیاین-عکس-نی-نی-های-خوشگلتون-بزارین-ببینیم-کدوم-بیشتر-لایک-میخوره&postId=150584841

من که ندیدم وگرنه استادم تو اینجور چیزا. ببین اول اینکه هر کی به دعا نویس و جادوگر طالع بین یا هر ک ...

طلسم طلاق گرفتن بهمون و در حال انجام مراحل طلاقیم و حتی نفس جفتمونو بستن و اثر گذاشته 

طلسم طلاق گرفتن بهمون و در حال انجام مراحل طلاقیم و حتی نفس جفتمونو بستن و اثر گذاشته 

شرط اثر گزاریش همونه که گفتم.حالا اگه میخوای یه کاری کن.ایه الکرسی رو زیاد بخون و فوت کن اطراف خودت و شوهرت .ولی اگه میخوای خیالت راحت شه برو تو کانال تلگرام مصاف @masaf بعد مستند جن را جستو جو کن تو کانالش .اون مفصل مفصل توضیح داده.

ولی اون ایه الکرسی که گفتمو حتما انجام بده

من که ندیدم وگرنه استادم تو اینجور چیزا. ببین اول اینکه هر کی به دعا نویس و جادوگر طالع بین یا هر ک ...

چه جالب.

ممنون از اطلاعات خوبت واقعا.

من اصلا اعتقادی ندارم و میگم اگه خدانخواد اتفاقی نمیفته ولی اینچیزارم نمیدونستم.

یعنی تاپیک حس ششمی و اینارو که میبینم مغذم دردمیگیره بخدا از اوج حماقت یسری.

چه جالب. ممنون از اطلاعات خوبت واقعا. من اصلا اعتقادی ندارم و میگم اگه خدانخواد اتفاقی نمیفته ولی ...

خواهش قابلی نداشت  

اگه میخواید سیر تا پیازش رو بدونید به همون کانال تلگرام که گفتم به استارتر یه سر بزن و مستند جن رو دانلود کن .سیر تا پیازش رو میگه