2777
2789
عنوان

براتون سوره حمد میخونم🌹🦋

120 بازدید | 23 پست

سلام؛وقت بخیر

خانم های گُل من یک حاجتی توی دلم هست؛لطفا برای اینکه به حاجتم برسم؛یک صلوات بفرستید،ممنونم🌹

منم برای قبولی حاجتِ قلبیِ شما عزیزان براتون یک سوره حمد میخونم.

ان شاءالله که حاجت روا بشید.🌹🦋

((کامنت بزارید؛بخونم لایکتون میکنم.🌎))

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اصلاح امور زندگی من بخون. ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر و حاجت روا بشی🌺

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

عزیزم برات هم صلوات و هم ایت اکرسی خوندم ایشالا حاحت روا شی  

دوستان لطفا با دلای پاکتون برای براورده شدن حاجتم دعا کنید هر کی دعا کرد لایک کنه براش صلوات میفرستم   

من خیلی گرفتارم برام بخون منم صلوات میفرستم

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

حاجت رواشی التماس دعا

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘