2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سکسکه با تکون خوردن از کجا فرقشو میفهمی؟

مثل نبض میزنه.تکون که کلا حرکت میکنه

ولی سکسکه یه نقطه س

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
الهی.چه بد.خداروشکر که الان خوبه

اره بخدا افتصا بود سه ماه باهاش شب نخوابی داشتم کولیک هم داشت دیونه شده بودم سر واکسن دوماهگیش نمیتونستم نگهداریش کنم از شب نخوابی منو شوهرم بخدا دیونه شده بودیم هنش دعوا میکردیم سر بچه از بس نمیخوابیدیم عصبی شده بودیم واقعا نمیدونم چرا بچه اینجور بود کسی مثل من بوده بچه اش یا من بدبخت فقط استثنا بورم

اره بخدا افتصا بود سه ماه باهاش شب نخوابی داشتم کولیک هم داشت دیونه شده بودم سر واکسن دوماهگیش نمیتو ...

پسره من تا شش ماه شبها راس ساعت ده جیع بنفش میزد تا ساعت دوازده.و واقعا هیچی آرومش نمیکرد.بعدش ولی میخوابید طفلی.الانم برام‌جاس سواله چرا ابنجور بود این بچه؟؟ .بچه ها هر کدوم یه جورایی خاصن .دکترش هر جور شربتی میگفت میخریدم براش ولی اثر نداشت هیچی.الانم یادم میفته بدنم‌میلرزه بخدا عصبی شده بودم یه مدت

یاشاسین آذربایجان💓✌

پسره من تا شش ماه شبها راس ساعت ده جیع بنفش میزد تا ساعت دوازده.و واقعا هیچی آرومش نمیکرد.بعدش ولی م ...

اره منم بخدا من خیلی مشکلات داشتم با بچه ام رفلاکس کولیک شدید داشت تا سه ماه اینقد نمیخوابید چشماش اندازه عدس میشدن تا دکتر بردمش دارو داد بعد ۳ ماه خوب شد

حالت چطوریه که می فهمید سکسکه میکنه؟

سر پسرم همه میگفتن جنین گاهی اوقات سکسکه میکنه من تعجب میکردم چون پسرم اصلا سکسکه نکرد

ولی دخترم هر چند ساعت 5 تا 10 دقیقه سکسکه میکنه

تکون های مداوم شبیه هم که با لگد زدن و تکون خوردن جنین فرق میکنه چند دقیقه طول میکشه 

اهاااا منظورت نی نی سکسکه میکنه؟؟؟ آره نی نی منم دیوونم کرده اقلا روزی یکبار سکسه داره 

من بیخیال بودم الان با دیدن جواب بعضی خانما که میگن بچه رفلاکسی میشه، یکم استرس گرفتم 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او