2777
2789
عنوان

تولدناپدری همسرم!!!

142 بازدید | 8 پست

سلام.

امشب همسرم پیام دادن برای ناپدریم فردا برو ادکلن بخر.گفتم چرا گفت تولدشه!گفتم جمعه است.شنبه انشاالله.تولدهم شنبس.

گفتم 300ی400درنظرداشته باشی.اوضاع اقتصادی ماهم بهم ریخته چون بیکارشد تازه یکماهه رفتم سرکار.صاحب کارشم ناپدریشه!!

ازاونجایی گ 4ماهه من قط رابطم باخانواده همسرم.بیشتربامادرش

گفتم تولدمیری گفت اره مگر تونمیری گفتم نه توبری کافیه.اگربازم بپرسه چرا نمیای بگم جایی ک احتراممو نگه نمیدارن چرابرم ؟؟؟مورد بعدی اینک بنظرتون کادو گرفتن تواین شرایط الزامیه؟؟

اره بگو چون دلیلش رو میدونی

کادو که نمیشه نده,ولی کادویی بگیره که بهتون فشار نیاد

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشم دلیلشو میدونه باز میپرسه مگر تونمیای!

این دفعه گفت,بگو عشقم خودت که دلیلش رو میدونی,پس الکی بحث درست نکن

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
ته کادو بخر و نه برو

شوهرم میره.منک نمیرم.هرسالم براش کادو میخره ولی منک ندیدم اونا واسش کادو تولد بخرن.حالا اون روزی مادرش واسش شلوارک خرید.من دارم ملاحضه میکنم اون ادکلن میخره ت این اوضاع اقتصادی

چشم عزیزم.مرسی 

فدات