من خودم بی تجربه کامل بودم و باختم کلا از زندگی همه درس گرفتم و الان با تجربه شدم میدونم کیا چیکا میکنن کسی خواست در حد توان کمک میکنم بلدم نبودم جواب نمیدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم کسی میتونه تو همچین مسائلی مشاوره بده ک خودش تحصیل کرده این رشته باشه ن از روی تجربه خوب خانم خوب شما خودت تاپیک زدی طلاق بگیرم یا ن اونوقت میخوای ب ی عده خانم ساده مشاوره بدی زندگیشون بهم بخوره
پسری ک عاشقشم و ۴سال باهاش بودم و خودم ولش کردم الان بعد ی سال برگشتم اما با کس دیگ تو رابطس خیلی ...
آره از من میشنوی هیچوقت یکی رو بزور نگه ندار آخرش خیلی پشیمون میشی ، در مقابل صد بار منت کشیاش ییار منت کشی کردم صد بار زد تو سرم حوری خرابم کرد که پشیمون شدم نکن این کار وبا خودت بیخیالش شو
عزیزم کسی میتونه تو همچین مسائلی مشاوره بده ک خودش تحصیل کرده این رشته باشه ن از روی تجربه خوب خانم ...
عزیز دلم منم گفتم که بلد نبودم ولی بعدش اینقد تو زندگی هم هنگا کردم بعدشم خودم تجربه به دست آوردم درضمن گفتم اگه بلد نباشم جواب نمیدم به اینجا هم من پیشنهاد میدم تصمیم نهایی با خود طرفه درضمن من راهنمایی بد به کسی نمیدم عمرا