2777
2789
عنوان

خشک کردن میوه در فضای باز و زیر نور آفتاب بهداشتیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4180 بازدید | 24 پست
ن شهرستانیم  تو افتاب زود خشک میشه ولی اگ الودست یا خودت وسواس داری جلو کولر یا پنکه خشک کن من ...

زیر کولر آبی فک نکنم خشک بشن چون رطوبت داره

لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
ن شهرستانیم  تو افتاب زود خشک میشه ولی اگ الودست یا خودت وسواس داری جلو کولر یا پنکه خشک کن من ...

انجیر چه نمونه ای چه جوری خشک میکنید ما یه انجیر تو حیاط داشتیم یه سال گذاشتم خشک بشه نشد پرسیدم گفتن اون انجیرا فرق دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم روی پشت بوم خشک میکنم خواستم بخوریم میشوریمشون 

آخه میوه خشکو بشوری خوب نیست یجوری میشه

لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

میخواستم میوه خشک کن بگیرم دو دل شدم بخاطر اینکه میگن صدا داره

آخه میوه خشکو بشوری خوب نیست یجوری میشه

نه همون لحظه که میخوای بخوری بشوری بزاری ابش گرفته بشه نزار داخل اب بمونه یکی یکی بگیر زیر اب بزار خشک بشه بخور 

کلا باید میوه خشک بشوری بخوری 

انجیر چه نمونه ای چه جوری خشک میکنید ما یه انجیر تو حیاط داشتیم یه سال گذاشتم خشک بشه نشد پرسیدم گفت ...

نگا انجیر سالم خشک کردنش سخته و حوصله میخاد باید پایینشو یه + در بیاری بزاری افتاب مدام هم باید زیر و رو بشن 

ما دیگه خیلی کم پیش میاد سالم خشک کنیم چون حوصله نداریم حلقه میکنیم هم سیاه هم سفید هم انجیر گلابی😐

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤
خوشبختم به ناسینت پس نزدیک له مه امنیش سردشتیم

قوربانت، منیش هه‌ر وا🌹