2777
2789
عنوان

اعصابم خورده😭شما زرنگین یا نه

220 بازدید | 7 پست

احساس بی عرضگی محض دارم. همیشه سرم کلاه میره! در حالیکه جلو همه خودمو زرنگ نشون میدم ولی در عمل خیلی بی عرضه ام! چنتا چیز فروختم تو همشون سرم کلاه رفت خیلی مفت ازم خریدن زورمم نرسید بهشون. توی خرید هم اصصلا نمیتونم تخفیف بگیرم همش باید یکیو ببرم برام تخفیف بگیره حس میکنم خیلی بی عرضه ام😖😖

شما چه جوری هستین؟ چیکار کنم درست شم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همينم چن روز پيش ١٤٠تومنم رفت اونم پولي كه با زحمت در مياره همسرم حرصم ميگيره از خودم البته اينك ...

منم خیلی از خودم حرصم میگیره اینجور وقتا

امروز دقیقا یه چیزی رو یک چهارم قیمت ازم برداشتن تا اومدم حرف بزنم بار ماشین کردن و رفتن اصلا مات و مبهوت نگاهشون میکردم بغض کردم رفتم نشستم کلی گریه کردم حتی جرات نکردم به بقیه بگم سرم کلاه رفت! 

دقیقا دو روز پیش و سه روز پیشم سرم کلاه گذاشتن. نمیدونم با این بی عرضگی چیکار کنم! حرفم زدم ها! هرچی گفتم دارین مفت میبرین اصلا اهمیت ندادن عرضه نداشتم جلوشونو بگیرم! 

منم زرنگی ندارم. اغلب سرم کلاه میره☹

من چند بار اومدم تمرین کنم مثلا بتونم تخفیف بگیرم. نگاه کردم ببینم موقع تخفیف چی میگن منم بگم. تا میگفتم  یهو فروشنده میگفت نمیخوای بذارش برو! اصلا انگار ژنتیکیه این چیزا

مردم خییییلییی زبون دراز و گرگن. مغازه دارین؟

نه بابا یه سری وسایل قدیمی رو اومدم بفروشم تو هممممش سرم کلاه گذاشتن در حد یک سوم خریدن ازم! قیمتاشونم میدونستما بازم حریف نمیشدم. اخر خونوادم بهم گفتن دیگه نمیخواد بقیشو بفروشی تو عرضه نداری☹️

من چند بار اومدم تمرین کنم مثلا بتونم تخفیف بگیرم. نگاه کردم ببینم موقع تخفیف چی میگن منم بگم. تا می ...

ای جونم. دقیقا منم همینطورم واسه همین خودمو کوچیک نمیکنم هر چی میگه کارت میکشم ☹