2777
2789
۱۴۰۰

نه برای ۱۴۰۰ نگیر

بیشتر به درد کسایی میخوره که مثلا ۱۰۰ یا ۱۲۰ روز تا کنکور وقت دارن و هیچی نخوندن

از الان برای ۱۴۰۰ کلی وقت مونده

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشم زیاد قبولش نداشت ولی چون دید راه حل هاشون سریع و آسونه خوشش اومد

برای شیمی راه حل سریع و آسون من یه دبیری رو میشناسم خودم دیدم پکیج و نکته هاش واقعا عالی بود

من فقط تعریف زیست حرف آخرو شنیده بودم با ریاضیش

اگه میخواین هزینه کنین اسم دبیرای خوب رو بگم 

چون خودم پارسال کنکور دادم و پیگیر بودم یه چیزایی دستم اومده😅

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...
برای شیمی راه حل سریع و آسون من یه دبیری رو میشناسم خودم دیدم پکیج و نکته هاش واقعا عالی بود من فقط ...

اره لطفا بگید، چون پسر من خیلی علاقه داره که رشته خوبی در بیاد و زیست شناسیش نسبتا قویه ولی شیمی و ریاضی و فیزیکش و کلا چیزی که توش ریاضی داشته باشه کُند کار میکنه

اره لطفا بگید، چون پسر من خیلی علاقه داره که رشته خوبی در بیاد و زیست شناسیش نسبتا قویه ولی شیمی و ر ...

زیست =عمارلو و آرامفر

ریاضی=آریان حیدری یعنی عاااالیه

شیمی=فرزاد رضایی(تو گروه مشاورین رویش هست تو اینستا بزنین dr.kokeii)

فیزیک=کامیار

ادبیات=هامون سبطی

عربی=میلاد ناصح زاده واقعا حرف نداره

دینی=یوسفیان پور

زبان=شهاب اناری

شیمی همین آقایی هست که میگید پکیج های خیلی خوبن؟

آره الانم برای ۱۴۰۰ تخفیف گذاشتن 

تدریسشون واقعا خوبه مفهومی درس میدن زیاد به فرمول تکیه نمیکنن که آدم گیج شه با اون همه فرمول

طراح شیمی قلم چی هم هستن فک کنم

خیلی خیلی ممنونم⁦❤️⁩

خواهش میکنم❤

امیدوارم موفق باشین همیشه🙏🏻

عزیزم پسرم گفت نه اصلا فایده نداره نهایت برای کسایی که کم مونده به کنکورشون باز خوبه برا بقیه اصلا ب ...

عزیزم من یه سوال دارم میتونی از پسرتون بپرسین برام؟

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰