2777
2789
عنوان

باقلا وفاویسم

94 بازدید | 13 پست

سلام.

پسرم ده ماهشه از کجا بدونم که به باقلا حساسیت داره یانه؟

چندروز پیش با ترس باقلا پلو درست کردم ولی خداروشکر طوری نشد.

بعد یه نفر گفت اشتباه کردی که درست کردی چون ممکن بود فقط یه دونه از اون باقلا ها حساست زا بوده باشه.

حالا به نظر شما این حرف درسته؟

یعنی دیگه درست نکنم؟

هرچه خداخواست همان می شود...

اگه حساسیت داشته باشه حتی اگه بوی باقلا هم به دماغش بخوره حالش بد میشه.من نشنیده بودم که فقط بعضی از دونه های باقلا میتونن حساسیت زا باشن.حساسیت به باقلا خیلی بد و شدیده

با این وضعی که من می بینم کار از امام زمان گذشته...دیگه خدا خودش باید ظهور کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حساسیت داشته باشه حتی اگه بوی باقلا هم به دماغش بخوره حالش بد میشه.من نشنیده بودم که فقط بعضی از ...

خب من درست کردم هیچ واکنشی نشون نداد

عزیزم آزمایش غربالگری که بعد از تولد میگیرن ازشون معلوم میشه اگه بچه حساسیت داشته باشه تو برگه آزمای ...

خب پس یعنی نداره

چون هیچی نگفتن.

گفتن آزمایشاش خوبن

خب من درست کردم هیچ واکنشی نشون نداد

به نظرم دیگه بهش ندید بهتره.چون ممکنه بعد از یه مدت این حساسیت ایجاد بشه.چند مورد تو اطرافیان پیش اومده

با این وضعی که من می بینم کار از امام زمان گذشته...دیگه خدا خودش باید ظهور کنه.
به نظرم دیگه بهش ندید بهتره.چون ممکنه بعد از یه مدت این حساسیت ایجاد بشه.چند مورد تو اطرافیان پیش او ...

نه من به اون ندادم.

خودم خوردم

چه عجیب یعنی تازه به این فکر افتادید؟ بچه شما مگه وقتی دنیا اومده غربالگری نبردیش روز سوم ؟ حتما که بردید اونجا اگر فاویسم داشت بهتون میگفتن . پس این بچه مشکلی نداره برای این موضوع از اون گذشته فاویسم چند مدل هست حساسیتش بعضیا به خوردنش بعضیا به خوردن و بوش بعضیا از زمینش که کاشتن هم رد بشن حالشون بد میشه بعضیا کلا به خانواده این گیاه حساسن مثلا نخود فرنگی و.... ولی بیشتر بچه ها که توی نوزادی میگیرن توی شش ماهگی خود به خود خوب میشن نشد دارو میدن تا یکسالگی خوب میشن . اصلا لازم نیست الان در ده ماهگی نگران این موضوع باشید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

[QUOTE=150547545]چه عجیب یعنی تازه به این فکر افتادید؟ بچه شما مگه وقتی دنیا اومده غربالگری نبردیش روز سوم ؟ حتما که ...[/QUOTEاطرافیان بهم گفتن تا زمانی که شیر میدی ریسکه که باقلا مصرف کنی

ولی من بعد از یک سال و نیم که درست کردم گفتن اشتباه کردی

گفتن آزمایش فاویسم رو از بچه نمیگیرن خودت باید ببریش که ازش بگیرن

منم براهمین نگران شدم

[QUOTE=150547545]چه عجیب یعنی تازه به این فکر افتادید؟ بچه شما مگه وقتی دنیا اومده غربالگری نبردیش ر ...

خوب پس اون فرد مطلع نبوده و الکی شما رو ترسونده . سرچ کنید توی نت غربالگری و می بینید که یکی از بیماریهاش فاویسم هست . نگران نباشید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚