2777
2789
عنوان

کسی هست تو بهزیستی کار کنه یا اشنا داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 30 پست

این تاپیک و تاپیک بعدش

و یه تاپیکم اون کاربر براش،زده که توش عکس شناسنامه شو گذاشته

گفتم در جریان باشی

@angelgirl  

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
این تاپیک و تاپیک بعدش و یه تاپیکم اون کاربر براش،زده که توش عکس شناسنامه شو گذاشته گفتم در جریان ...

عزیز دلمی 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تاپیک و تاپیک بعدش و یه تاپیکم اون کاربر براش،زده که توش عکس شناسنامه شو گذاشته گفتم در جریان ...

عزیزدلم.. مرسی ک با خبرم کردی..همرو خوندم و چقدر کلافه و عصبی شدم ابجی😔

خدایا شکرت
عزیز دلمی 

عزیزم.. کاربرغریبه جان.. با این ک اسمت و نمیدونم اما دلم چنروزه پیشته.. تو باور میکنی ک حرفت اینجاست.. توی شهر دیگه.. توی خونه ی ادمی ک شاید باهاش تاحالا همکلام هم نشدی؟ بخخخدا تو تنها نیستی..

من اب میخورم تو خونم یاد توام.. با همسرم راجع بهت حرف زدم بااارها..

برای سلامتیت دعا میخونم..

اصلا یطور عجیب..

بخدا اینقدرهاهم تنها نیستی.. بخدا نیستی...

حتی اگر دعاهای منه ادم نالایق هم مستجاب نباشه.. انرژی مثبتم و بادت بودن هام بهت میرسه..

من مطمئنم و

ک روزای خوبتم میاااد.. مطمئنم...

مگه میشه خدا اینهمه سختی به یکی از بنده هاش بده و ولش کنه؟ اونموقع حرف خودش نعوذبالله نغز میشه.. پس کی بود ک گفت ان مع العسر یسرا؟ این ایه قرانه.. قران و ک قبول داری؟ اگه قبول داری تورو بهمون قران قسمت میدم صبور باش و امیدوار.. یکوچولو دیگه تحمل کنی غول مرحله اخرم رد کردی.. من دلم روشنه ک روزای خوب درانتظارته.. دلم روشنه بخدا.. یبار یکی بهم گفت غسل صبرحضرت زینب بکن..من کردم اثربخش بود!! یه ارامش خوبی گرفتم اصلا ک نگو... یچیز دیگه هم بهت میگم هیییچوووقت.. هیییچوقققت دلت از حرف مردم نگیره.. اصلا حرفای مفت اونقدر ارزش نداره ک بخوای وقت بذاری و تایپ کنی حتی این ک یک درصد باتری گوشیت و بخاطرشون تموم کنی.. یا توی واقعیت اگر کسی حرف مفت بهت زد حتی بخوای روی حرفش فکر کنی..

توی این دنیای بزرگی تو هستی و پسرت و خدات😍

مطمئنم تنهات نمیذاره..

اگر شرایطت خیلییی حاد شد میتونی رو کمک من حساب کنی.. بهم درخواست دوستی بده تا هرطور شده برات کاری کنم.. حتی ازین شهر دور..

میلوسمت عزیزم.. امیدوارم فردا روز خوبی درانتظارت باشه😘

خدایا شکرت
عزیزم.. کاربرغریبه جان.. با این ک اسمت و نمیدونم اما دلم چنروزه پیشته.. تو باور میکنی ک حرفت اینجاست ...

عزیز دلم واقعا از این همه محبتت ممنونم خدا اخرش دعاها یکی از شمارو میدونم میشنوه با پیامت اشک ریختم خدا رو شکر کردم خدارو هزار مرتبه شکر که شماها هستین فقط از خدا میخوام هیچ وقت دل مهربونت از غم نلرزه همیشه اشک شادی و شوق تو زندگیت چشمای قشنگتو برق بندازه الهی همیشه سابه همسرت بالا سرت باشه و زندگیت مثل اب روون زلال و جاری باشه🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
عزیز دلم واقعا از این همه محبتت ممنونم خدا اخرش دعاها یکی از شمارو میدونم میشنوه با پیامت اشک ریختم ...

قربون دل مهربونت برم بهت درخواست دوستی میدم قبول کن.. اگر میتونی شمارت و بده باهات تماس بگیرم صحبت کنیم

خدایا شکرت

این طفلک رو تاپیکاشو بخون

هویت نداره

شناسنامه نداره

پدر از نه ماهگی نداره

ماکانش هیچ وقت بغلش نکرده و بهش محبت نکرده

از سیزدهدسالگی داره خرج خونه زندگی رو میده

مامانش خواستکاراشو رد کرده که تنها نمونه

و بقیه داستانهاش

نه بهزیستی 

نه دادگاه

نه پزشکی قانونی

کلا هیچ جای این دنیا جایی نداره چون هویت نداره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4840181/تصمیم-گرفتم-خودکشی-کنم?page=1

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
وایی الله اکبر  رامین چرا رفته شهرشون ؟ تلفن میزنه ؟ دروغکی ترک کرد ؟  الان حالت خوبه ؟& ...

برگشته فداتشم برام دعا کن خیییلیی اعتیادشو شروع کرده پسرمو بد جور میزنه خودمم زندونیم ولی یک 

وایی الله اکبر  رامین چرا رفته شهرشون ؟ تلفن میزنه ؟ دروغکی ترک کرد ؟  الان حالت خوبه ؟& ...

یک هفتست مامانشفوت کرده یکم بهتر شده اخلاقش بازم نمیدونم هر چیخدا بخواد تو این شبا خیللیی دعام کن عزیزم

یک هفتست مامانشفوت کرده یکم بهتر شده اخلاقش بازم نمیدونم هر چیخدا بخواد تو این شبا خیللیی دعام کن عز ...

فدات شم عزیزم 

حتما حتما 

خودتم این ذکرو حتما بگو 

یا محمد یا علی یا فاطمه یا حسن یا حسین یا صاحب الزمان ادرکنی و لاتهلکنی 

شیخ  مظاهری در تبیین امامت امام زمان(عج) به نقل داستانی پرداخته است که در پی می آید:

یکی از علمای بزرگ، در زمان قدیم در تخت فولاد خدمت امام زمان«ارواحنا‌فداه» رسیده بود و از آن حضرت درخواست «علم اکسیر»کرده بود.

در حالی که یاد گرفتن علوم غریبه حرام است و گفت و شنود و تعلیم و تعلّمش نیز حرام است. آن حضرت به او فرموده بودند: علوم غریبه به تو چه ربطی دارد؟ من به جای آن ختمی به تو یاد می‌دهم که بهتر از اکسیر است. بعد فرموده بودند: به پنج تن و امام زمان«ارواحنا‌فداه»توسّل پیدا کن و در توسّل‌هایت بگو: «یا محمّد یا علی یا فاطمه یا حسن یا حسین، ‌یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی».

آن عالم نقل می‌کند: وقتی حضرت فرمودند:«ادرکنی»، به ذهنم خطور کرد که باید بفرمایند:«ادرکونی»، یعنی برای درخواست کمک از پنج نور مقدّس، باید فعل جمع به کار ببریم، پس چرا ایشان فعل مفرد به کار برده و می‌فرمایند: «ادرکنی و لاتهلکنی»؟! وقتی چنین تصوّری کردم، امام زمان«ارواحنا‌فداه» تبسّم کردند و فرمودند: همین است که گفتم. برای اینکه واسطه فیض این عالم، فعلاً من هستم.

یعنی اگر در زمان حاضر توسّلی به پیغمبراکرم«ص»یا سایر حضرات معصومین«ع»بشود، فیض الهی به واسطه وجود مقدّس امام زمان«ارواحنا‌فداه»به بندگان می‌رسد: «بِکُمْ فَتَحَ اللَّهُ وَ بِکُمْ یَخْتِمُ وَ بِکُمْ یُنَزِّلُ الْغَیْثَ وَ بِکُمْ یُمْسِکُ السَّماءَ أَنْ تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إِلَّا بِإِذْنِهِ وَ بِکُمْ یُنَفِّسُ الْهَمَّ وَ یَکْشِفُ الضُّر»

از همه به خصوص جوانان تقاضا دارم که با این ختم، به امام زمان متوسّل شوید و این ختم را زیاد بخوانید. همه افراد، حتی کسانی که ‌سواد و تحصیلات کافی ندارند هم می‌توانند این ختم را بخوانند و به پنج تن آل عبا و امام زمان متوسّل شوند: «یا محمّد،‌ یا علی، یا فاطمه، یا حسن، یا حسین، یا صاحب الزمان أدرکنی و لا تهلکنی». این ختم، علاوه بر آنکه آسان است، برای رفع هر حاجتی خوب، مؤثر و مجرّب می‌باشد.

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
عزیزم بیشتر در مورد این موسسه توضیح میدی ؟ 

کارش بیشتر روی زنان سرپرست خانوار وبچه های بی سرپرست وبدسرپرسته 

این خانوم (فاطمه دانشور) فعال اجتماعیه که این موسسه رو راه اندازی کرده تو خیلی از شهرهای ایران دفتر داره 

مثلا برای بچه های بی بضاعت شیرخشک تهیه می‌کنه و هزینه ی تحصیل بچه های بی بضاعت و کلی کارا 

تو پیج شاهین صمدپور میتونی ببینی ‌.صمدپور باهاش همکاری میکنه