عزیزم.. کاربرغریبه جان.. با این ک اسمت و نمیدونم اما دلم چنروزه پیشته.. تو باور میکنی ک حرفت اینجاست.. توی شهر دیگه.. توی خونه ی ادمی ک شاید باهاش تاحالا همکلام هم نشدی؟ بخخخدا تو تنها نیستی..
من اب میخورم تو خونم یاد توام.. با همسرم راجع بهت حرف زدم بااارها..
برای سلامتیت دعا میخونم..
اصلا یطور عجیب..
بخدا اینقدرهاهم تنها نیستی.. بخدا نیستی...
حتی اگر دعاهای منه ادم نالایق هم مستجاب نباشه.. انرژی مثبتم و بادت بودن هام بهت میرسه..
من مطمئنم و
ک روزای خوبتم میاااد.. مطمئنم...
مگه میشه خدا اینهمه سختی به یکی از بنده هاش بده و ولش کنه؟ اونموقع حرف خودش نعوذبالله نغز میشه.. پس کی بود ک گفت ان مع العسر یسرا؟ این ایه قرانه.. قران و ک قبول داری؟ اگه قبول داری تورو بهمون قران قسمت میدم صبور باش و امیدوار.. یکوچولو دیگه تحمل کنی غول مرحله اخرم رد کردی.. من دلم روشنه ک روزای خوب درانتظارته.. دلم روشنه بخدا.. یبار یکی بهم گفت غسل صبرحضرت زینب بکن..من کردم اثربخش بود!! یه ارامش خوبی گرفتم اصلا ک نگو... یچیز دیگه هم بهت میگم هیییچوووقت.. هیییچوقققت دلت از حرف مردم نگیره.. اصلا حرفای مفت اونقدر ارزش نداره ک بخوای وقت بذاری و تایپ کنی حتی این ک یک درصد باتری گوشیت و بخاطرشون تموم کنی.. یا توی واقعیت اگر کسی حرف مفت بهت زد حتی بخوای روی حرفش فکر کنی..
توی این دنیای بزرگی تو هستی و پسرت و خدات😍
مطمئنم تنهات نمیذاره..
اگر شرایطت خیلییی حاد شد میتونی رو کمک من حساب کنی.. بهم درخواست دوستی بده تا هرطور شده برات کاری کنم.. حتی ازین شهر دور..
میلوسمت عزیزم.. امیدوارم فردا روز خوبی درانتظارت باشه😘