2777
2789

من الان زنگ زدم ۱۲۳ اورژانس اجتماعی گفتن اگه با بچت بیای اگه سیر خودتو بخوره پیش خودت میمونه اگه نه میفرستنش یه جا دیگه 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

راهی نداره بچم پیش خودم باشه ترو خدا کمکم کنین

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

دارم روانی میشم دیگه کم اوردم ترو خدا کمکم کنین اگه راهی بلدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=150543710]راهی نداره بچم پیش خودم باشه ترو خدا کمکم کنین[/QUOTببخشید عزیزم اول میگی موضوع چیه ...

شوهرم معتاده منو پسرمو کتک میزنه الانم منو گذاشته رفته بی پول و همه چی مندم تو خونه پدر مادرم طلاق گرفتن زن بابام نمیزاره بابام اسم بچه هاشو بیاره مادرمم خرابه زندگی نامم تو تاپیکام هست

شوهرم معتاده منو پسرمو کتک میزنه الانم منو گذاشته رفته بی پول و همه چی مندم تو خونه پدر مادرم طلاق گ ...

بهزیستی وقتی میتونه ازتون حضانتو بگیره که نتونید زندگی ونو اداره کنید

استارتر خودتو جمع کن با احساسات دیگران هم بازی نکن وگرنه بد رسوات میکنم 😐😐😐

رسوا میکنی😐بگو هر چی میدونی بگو من هیچ ترسی ندارم چون هیچ دروغ نگفتم 

هر وقت انلاینی بیا جواب منو بده

نه اصلا یه تاپیک بزن عنوان بنویس میخوام غریبه ۷۴ رسوا کنم ولی اگه نتونی ثابت بکنی من دروغ گفتم بخدا حلالت نمیکنم کم خودم ناراحتی ندارم که تو بیای اینجور دل منو بلرزونی

بیا ما منتظریم تو تاپیک استارتر .لطفا مدرک بیار :)

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

بیا اینجا

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒