من تو هفته ۲۶بارداری هستم و ۱۲کیلو اضافه کردم تو یک ماه پنج کیلو اضافه وزن داشتم دکترم گفت تحرکم رو زیاد کنم و مواظب خورد و خوراکم باشم میترسم وزن خودم زیاد باشه اما بچم ضعیف باشه و وزنش زیاد نشه بنظرتون چیکار کنم خیلی نگرانم😓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من الان تو هفته ۱۲ هستم وزن که زیاد نکردم هیچی کمم کردم دکترت راست گفته اینجوری خیلی وزنت بالا میره تا آخر هرچی که تو وزنت بیشتر بشه بخودت اسیب میرسه با تغذیه سالم وزن بچت خوب میشه
عزیزم حتما رژیم داشته باش.برنج و نوشابه نخور نون سنگگک اونم در حد متعادل بخور.شکر و قند رو حذف کن.خودت رو بیشتر با سبزی و میوه سیر کن.کاهو و خیار و هندوانه و سیب و اینجور چیزا.وزن گرفتن مادر اصلا نشونه این نیست که نی نی هم داره خوب وزن میگیره.وزن زیاد زایمانت رو هم سخت میکنه عشقم.سعی کن چیزای مقوی بخوری.تعداد وعده های غذایت رو زیاد کن و حجمش رو کم کن.نمک رو کامل حذف کن.بجاش ترخون رو خشک کن و به عنوان نمک استفاده کن.تست تحمل گلوکز رو دادی؟
خیلی ممنون گلم آره هفته پیش انجام دادم همه چیز خدارو شکر نرمال بود
خوب خدا رو شکر که دیابت بارداری نیست.پس با همون رژیم و پیاده روی تو سطح صاف میتونی وزنت رو متعادل کنی.مکملای ویتامین هم اشتها رو زیاد میکنن بعضیاشون. با نظر دکترت مارکش رو عوض کن شاید به خاطر اونه.من هر وقت پرگنازون میخورم اشتهام باز میشه ولی با سوپلکس فرقی نمیکنه.