2777
2789

من تو هفته ۲۶بارداری هستم و ۱۲کیلو اضافه کردم تو یک ماه پنج کیلو اضافه وزن داشتم دکترم گفت تحرکم رو زیاد کنم و مواظب خورد و خوراکم باشم میترسم وزن خودم زیاد باشه اما بچم ضعیف باشه و وزنش زیاد نشه بنظرتون چیکار کنم خیلی نگرانم😓

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

اکثر مادرایی ک خودشون وزن اضافه میکنن بچشون وزن نمیگیره زیاد

من‌خودمم خیلی وزن اضافه کردم

سعی کن تعداد وعده های غذاییتوزیاد کنی مقدارش و کم کنی

شیرینی جات نخور

نون فقط از سنگک استفاده کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تو بارداری کلا۳۰کیلو اضافه کردم بچه ام هم ۳کیلو۱۰۰گرم بود 

واقعا مشکلی نداشتین تو بارداریتون؟؟

اکثر مادرایی ک خودشون وزن اضافه میکنن بچشون وزن نمیگیره زیاد من‌خودمم خیلی وزن اضافه کردم سعی کن ت ...

ممنون عزیزم

عزیزم حتما رژیم داشته باش.برنج و نوشابه نخور نون سنگگک اونم در حد متعادل بخور.شکر و قند رو حذف کن.خودت رو بیشتر با سبزی و میوه سیر کن.کاهو و خیار و هندوانه و سیب و اینجور چیزا.وزن گرفتن مادر اصلا نشونه این نیست که نی نی هم داره خوب وزن میگیره.وزن زیاد زایمانت رو هم سخت میکنه عشقم.سعی کن چیزای مقوی بخوری.تعداد وعده های غذایت رو زیاد کن و حجمش رو کم کن.نمک رو کامل حذف کن.بجاش ترخون رو خشک کن و به عنوان نمک استفاده کن.تست تحمل گلوکز رو دادی؟

یه نی نی سالم و شاد تنها آرزوی این روزامه
من الان تو هفته ۱۲ هستم وزن که زیاد نکردم هیچی کمم کردم دکترت راست گفته اینجوری خیلی وزنت بالا میره ...

واقعا خودم هم نگرانم نمی‌دونم چیکار کنم😓

عزیزم حتما رژیم داشته باش.برنج و نوشابه نخور نون سنگگک اونم در حد متعادل بخور.شکر و قند رو حذف کن.خو ...

خیلی ممنون گلم آره هفته پیش انجام دادم همه چیز خدارو شکر نرمال بود

عزیزم حتما رژیم داشته باش.برنج و نوشابه نخور نون سنگگک اونم در حد متعادل بخور.شکر و قند رو حذف کن.خو ...

اگه برنج و نون و اینطور چیزارو حذف بکنم بچه وزن میگیره؟میترسم ضعیف باشه

خیلی ممنون گلم آره هفته پیش انجام دادم همه چیز خدارو شکر نرمال بود

خوب خدا رو شکر که دیابت بارداری نیست.پس با همون رژیم و پیاده روی تو سطح صاف میتونی وزنت رو متعادل کنی.مکملای ویتامین هم اشتها رو زیاد میکنن بعضیاشون. با نظر دکترت مارکش رو عوض کن شاید به خاطر اونه.من هر وقت پرگنازون میخورم اشتهام باز میشه ولی با سوپلکس فرقی نمیکنه.

اگه برنج و نون و اینطور چیزارو حذف بکنم بچه وزن میگیره؟میترسم ضعیف باشه

آره عزیزم.پروتیین و ویتامینا بیشتر به وزن گیریش کمک میکنه تا کربوهیدرات.نون رو بخور ولی کمتر برنج هم هوسی در حد چهار پنج تا قاشق.

خوب خدا رو شکر که دیابت بارداری نیست.پس با همون رژیم و پیاده روی تو سطح صاف میتونی وزنت رو متعادل کن ...

خیلی ممنون عزیزم انشالا ک نی نی تو هم صحیح و سالم بدنیا بیاد⁦❤️⁩