2777
2789
عنوان

اشتی کنم یا نه با مادرشوهرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 26 پست

اونا که حق دخالت ندارن، از خداشون باشه عروسشوت یک خانواده حامی داره، ولی تو هم کمتر خونه مامانت برو، و نیز خونه مادرشوهر، سنگین برو سنگین بیا

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤

خب چرا همش میری سمت مامانت

انصاف داشته باش تو رفت و امد

نمیدونم شما چجوری هستی ولی بعضیا واقعا شورشو درمیارن از بس میچسپن به ماماناشون یا فقط سمت خودشون میکشن شوهراشونو

ناخوداگاه طرف مقابل حساس میشه دیگه

هردو طرفو باید نگه داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این موقع زن و شوهر باید پشت هم باشن ، وقتی شوهرت و بچت میرن دیگه رفتن نرفتن تو برای اونا چه اهمیتی داره، شوهرت باید طوری رفتار کنه که اونا دخالت نکنن . شوهرت میتونه خیلی محترمانه به خانوادش بگه که دیگه بزرگ شده و میتونه ار عهده اداره خانوادش بر بیاد ، از طرفی  مشکل شما اینه که وقتایی که نیستی و ظاهرا خیلی هم زیاده همسرت خونه پدر و مادرش میره ، پس وقتی میبین ۲۴ ساعته پسرشون خونشونه شاکی میشن و البته سعی نکردن‌محترمانه موضوع رو بگن 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
چن روز درهفته خونه مامانتی؟مامانت تنهاس؟ نظر همسرت چیه؟

مامان شهر دیگه میشبنه هفته ای دو بار میاد   

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
مامان شهر دیگه میشبنه هفته ای دو بار میاد    

هفته ای دوبار یعنی چن روز؟قصد فضولی ندارم فقط میخواستم بدونم خانواده همسرت رو چه اساسی دارن این حرفو میزنن و همسرت چی میگه؟!

دخالت تو زندگی دیگران حتی فرزند ادم درست نیس!شاید اونا باتجربه تر باشن ولی بازم دلیل نمیشه بخوان تو مسائل خصوصی دخالت کنن.

بنظرمن همسرت باید بهشون بگه.اگه امکان دارین از اونجا برین.ولی اینکه بگن برای پسرمون زن میگیریم و بچه رو میگیریم چیزیه که همسرت باید بشدت برخورد کنه!

زن و مرد درازای زندگی کنار هم باید ارامش داشته باشن و چون مرد حق ظاهرا بیشتری داره مثه نام فامیل بچه پس باید خیلی مواظب زن و ارامشش باشه.با شوهرت حرف بزن

من همین یه دونه ام!

نه نرو وقتی شوهرت مش‌کل نداره به اونا چه ربطی داره دخالت کنن اصلا نرو یک روز در میون یا دو روز در میون برو خونه مامانت سر بزن بچه اتم ببر ولی خونه مادر شوهر فضولت نرو نمیدونم چرا مادرشوهرها دخالت میکنن یکی نیست بگه به شما چه ربطی داره نرو بذار تنبیه بشه دوباره دخالت نکنه چرا خودت رو کوچیک کنی برای خودت ارزش قائل شو با هرکس مثل خودش رفتار کن