2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عصبی بشم نفس تنگی میگیرم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

نفس تنگی من از مشکل معده هست با عکس رنگی یا اندوسکوپی اگز سوزش معده یا حالت ترش شدن داری

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
نفس تنگی من از مشکل معده هست با عکس رنگی یا اندوسکوپی اگز سوزش معده یا حالت ترش شدن داری

نفس تنگیتون بچصورته

تو نفس عمیق کشیدن مشکل دارید؟

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
نفس تنگیتون بچصورته تو نفس عمیق کشیدن مشکل دارید؟

انگار لوله مری باریکه نفس کم میاد و میره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خوب بعضی اوقات نفس تنگی نیاد سراغ ادم ، شما دقیق بگو سوالتون چیه 

من تو نفس عمیق کشیدن اذیت میشم

بار اول خوب میتونم دفعه بعدش نمیتونم مثل قبل 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
من تو نفس عمیق کشیدن اذیت میشم بار اول خوب میتونم دفعه بعدش نمیتونم مثل قبل 

یعنی جدیدا اینطوری شدید؟ میترسید کرونا باشه ؟

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
یعنی جدیدا اینطوری شدید؟ میترسید کرونا باشه ؟

نه الان چندین ماهه میگم یعنی عادیه؟

نه الان چندین ماهه میگم یعنی عادیه؟

عادی که نیست ، من یه مدت مواد شوینده و وایتکس استفاده میکردم اینجوری شدم 

یکم تمرین نفس عمیق انجام بده ، یعنی نفس عمیق بکش نگه دار تا جایی که‌میتونی بعد یواش بده بیرون ، هفت هشت بار پشت هم انجام بده  ، روزی دوسه دفعه ، کمک میکنه یکم بهتر بشی 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.