۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نفس تنگی من از مشکل معده هست با عکس رنگی یا اندوسکوپی اگز سوزش معده یا حالت ترش شدن داری
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
عادی که نیست ، من یه مدت مواد شوینده و وایتکس استفاده میکردم اینجوری شدم
یکم تمرین نفس عمیق انجام بده ، یعنی نفس عمیق بکش نگه دار تا جایی کهمیتونی بعد یواش بده بیرون ، هفت هشت بار پشت هم انجام بده ، روزی دوسه دفعه ، کمک میکنه یکم بهتر بشی
بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو اینمسیر همراهیت کنم.