2777
2789
عنوان

به دعاوطلسم اعتقاد دارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 70 پست

دوستم قرار میشه جاری مادر جاریش که دوسال ترکیه زندگی میکرد واسه زایمان میاد ایران بیان خونش وچون شاغله روز قبلش کل خونشو مرتب وگردگیری میکنه روزی که ابنا میان ویه ساعت میشنن ومیرن بعدش میاد بشقابارو جمع کنه میبینه کنار بالشت مبل یه چیزایی مث نمک ریخته

واسه هممون ارزو واسه رسیدن هست فقط یکم صبر میخاد امید

بره اعتقاد دارم چون زندگی منو بدبخت کرد

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه اون تاپیک بحث بود. و کلی توهین و برچسب خرافاتی و بی سواد زدن. حوصله داری!!! واقعا بعضی مسایل باید سر ادما بیاد تا درک کنن. مثل همین ویروس.... به یارو می گی چرا ماسک نمی زنی ؟؟؟می گه به ویروس اعتقاد ندارم!!! کجاست نشونم بده!!!! ؟؟اخبار نشون داد!!!!! این موضوعات هم تجربه است..... 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

تعجب میکنه که خونه ای که تازه مرتب کرده اینا چی ان زنگ میزنه به شوهرشو میگه همچین جریانی واسش پیش اومده بعد رفتن اونا

اعتقاد نداشتم هیچی یعنی هیچیا  با چشم خودم دیدم چیا شد با طلسم  الانم که شوهرم طلسم شده ...

خدا جای حق نشسته عزیزم مطمئن باش تقاص دل شکستتتو ازشون میگیره.میگن خدا دیر میگیره ولی سخت!!!!!

بلافاصله مادرشوهرش زنگ میزنه که کل خونه رو هرجا که اینا رفت وامد کردن وقشنگ بگرد اینم میگه جایی نرفتن فقط رو مبل نشسته بودن ومامانش چون قند داره یه سه چهار مرتبه رفته دستشویی

چطور؟ تعریف میکنی؟

اره 

یه برگه عجیب و غریب که توش اشکال و حرفهای عجیبی بود ‌...مامانم زیر بالشت پدرم پیدا کرد

و من فهمیدم منشا این همه دعوا ها و بدبختی های پدر و مادرم از کجاس

خلاصه نمی دونم فک کنم مادرم یک قطره ادرار ریخت تو چایی بابام

فکر کنم ...از اونروز پدرم اروم تر شد و دعواهشون کمتر

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤