2777
2789
عنوان

حس ششم هست کسی ؟دارم دیوونه میشم🥺

523 بازدید | 101 پست

تو رو خدا کسی هست؟جواب سوالم رو بده

اگر میشناسید تگ میکنیدشون؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هست منم یه سوالی دارم..

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
جانم 

من با رضا ازدواج میکنم؟کِی؟

جمعه یعنی فردا،چه اتفاقی میوفته؟؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
جانم 

میشه خواهشا جواب منم بدی ؟😢😢 میشه رتجب کنکورم حس اتو بگی؟ رتبه و نتیجه ؟ چه رشته ای قبولم ؟ شهرخودمون یا شهر دیگه؟ 

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
جانم 

ببخشید میشه بمن جواب بدی واست صلوات میفرستم

امسال هم شاگرد اولم نمره هام خوبه؟ خیلی واسم مهمه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
عزیزم بگو شاید بتونم کمکت کنم 

من با رضا ازدواج میکنم؟کِی؟

جمعه یعنی فردا،چه اتفاقی میوفته؟؟

سوالتو بگو

میشه منم بگی؟ میشه رتجب کنکورم حس اتو بگی؟ رتبه و نتیجه ؟ چه رشته ای قبولم ؟ شهرخودمون یا شهر دیگه؟ 

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻