2777
2789

دوماه و نیمشه،شیرم کافی نیس واسش،باید شیرخشک کمکی بدم،۴مدل شیشه گرفتم تا حالا ولی نمیگیره.وی،اونت،دوتام ایرانی گرفتم 

توش ابجوش نبات ربختم،سر شیشه رو توش زدم 

راهکاری یا شیشه ای نیس که قطعا بگیره شیشه رو؟

عزیزم بچه نهایتا پنج ماهه میتونه اجسام رو بگیرع دست

از دوماهه چه توقعی داری

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

سرشیشه اتو بیشتر سراخ کن ..سرشیشه نرم بگیر که بتونه راحت میک بزنه..یه مدت از سینه بگیرش گرسنه بشه میخوره

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید همت کنی خسته نشی من خودم و مامانمو همسرم تلاش کردیم مدام مثلا جغجغه تکون بده حواسش پرت میشه ...

روزی چندبار هی تلاش کنم؟الان روزی دو سه بار نزدیک نیم ساعت بیشتر باهاش ور بریم بگیره ولی یسره با زبونش میده بیرون اخرشم میزنه زیر گریه،مشکل اینه سینمم فقط تو خواب میگیره اونم خیلییی کم میخوره

روزی چندبار هی تلاش کنم؟الان روزی دو سه بار نزدیک نیم ساعت بیشتر باهاش ور بریم بگیره ولی یسره با زبو ...

اصلا وقت خواب مناسب نیس

چون نمیفهمه

ما با بازی خندوندنش تکون دادن اسباب بازی هی میذاشتیم دهنش

پسر من دقیقا ۳ماهش بود 

حدود ۱۵روز طول کشید 

سرد یا داغ نیست؟ باید معتدل باشه. طعم شیرم گاهی مهمه. نشد با سرنگ اینکارو کن

چون دیگه سینه ات رو نمیگیره

به جای اصرار به شیشه، شیر خودت رو تقویت کن، اصلاً شاید شیرت خوب باشه ولی خوب سینه رو نمیگیره که گشنه است... 

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

موهاتو آخرش رنگ کردی؟ چون رنگ رو طعم شیرت اثر میگذاره 

به نظرم یه مشاوره شیردهی برو

تو اینستاگرام من پیج مشاوره شیردهی رو دنبال میکنم و خیلی اطلاعات خوبی بهم دادن

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

سلام پسر منم به هیچ عنوان نگرفت خیلی هزینه کردم براش بهترین شیشه شیر هارو خریدم اما نگرفت..الانم با قطره چکون بهش شیر پاستوریزه میدم.۱سال و نیمشه..شما هم قطره چکونو امتحان کن احتمالا قبول میکنه..قطره چکون۳ سی سی و ۵سی سی از داروخونه بخر۲تومنه..یکم سخته ولی بهتر از نخوردنشه..علت کم بودن شیرت چیه؟؟بزار بچه زیاد میک بزنه ..خودتم غذای ابکی مثل اش بخور  مایعات زیاد بخور.پودر گالاکتومید عالیه زیر سبز بخر دم کن بعد غذا بخور عالیه..رازیانه هم خوبه..اینارو تست کردی؟

خدا یعنی آرامش
سلام پسر منم به هیچ عنوان نگرفت خیلی هزینه کردم براش بهترین شیشه شیر هارو خریدم اما نگرفت..الانم با ...

با قطره چکونم نخورد،سینمو خیلییییی بد و‌سخت میگیره،جبغ و گریه تا شاید بگیره یه ذره بخوره

خیلی سخته

روزی نیس گریه نکنم😭