باید همت کنی خسته نشی من خودم و مامانمو همسرم تلاش کردیم مدام مثلا جغجغه تکون بده حواسش پرت میشه ...
روزی چندبار هی تلاش کنم؟الان روزی دو سه بار نزدیک نیم ساعت بیشتر باهاش ور بریم بگیره ولی یسره با زبونش میده بیرون اخرشم میزنه زیر گریه،مشکل اینه سینمم فقط تو خواب میگیره اونم خیلییی کم میخوره
سرد یا داغ نیست؟ باید معتدل باشه. طعم شیرم گاهی مهمه. نشد با سرنگ اینکارو کن
چون دیگه سینه ات رو نمیگیره
به جای اصرار به شیشه، شیر خودت رو تقویت کن، اصلاً شاید شیرت خوب باشه ولی خوب سینه رو نمیگیره که گشنه است...
من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم.
موهاتو آخرش رنگ کردی؟ چون رنگ رو طعم شیرت اثر میگذاره
به نظرم یه مشاوره شیردهی برو
تو اینستاگرام من پیج مشاوره شیردهی رو دنبال میکنم و خیلی اطلاعات خوبی بهم دادن
من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم.
سلام پسر منم به هیچ عنوان نگرفت خیلی هزینه کردم براش بهترین شیشه شیر هارو خریدم اما نگرفت..الانم با قطره چکون بهش شیر پاستوریزه میدم.۱سال و نیمشه..شما هم قطره چکونو امتحان کن احتمالا قبول میکنه..قطره چکون۳ سی سی و ۵سی سی از داروخونه بخر۲تومنه..یکم سخته ولی بهتر از نخوردنشه..علت کم بودن شیرت چیه؟؟بزار بچه زیاد میک بزنه ..خودتم غذای ابکی مثل اش بخور مایعات زیاد بخور.پودر گالاکتومید عالیه زیر سبز بخر دم کن بعد غذا بخور عالیه..رازیانه هم خوبه..اینارو تست کردی؟