2777
2789

دوستای گلم لطفا اینکه حوصله ندارید نترکونید جهت سرگرمیه

دوم اینکه لطفا همه عکس هاتون رو کارتونی یا سیاه سفید یا مثل نقاشی کنید بفرستید هم شناسایی نمیشیم هم اینکه سرگرمیه خوب

سوم اینکه اگه دوست داشتید تو تایپیک قبلیم برام یادگاری از خوشبختی هاتون بذارید تا بشه انرژی مثبت برام

اینم لبنکش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4865642&slug=بیاین-از-خوشبختی-هامون-بگیم-لطفا-بیاید-انرژی-مثبت&postId=150516749

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گذاشتم چطور بودم

من ندیدم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
بذارم الان

آله

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

قشنگی